Bedankt voor je inschrijving

Bedankt voor je inschrijving voor de thuisopleiding aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Je betaling wordt nu verwerkt.

De levering van jouw cursus

De maximale levertermijn van je cursus is één week. Een koerier bezorgt het pakket op het adres dat je opgaf. Wanneer er niemand aanwezig is, laat hij een briefje achter in de brievenbus. Je hebt dan twee weken de tijd om je pakket zelf af te halen bij een servicepunt in je buurt.

Studentenplatform

Als cursist aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs kan je ook gebruik maken van onze digitale leeromgeving op www.studentenplatform.com. Deze professionele website dient ter ondersteuning bij het instuderen van je thuiscursus. Nadat je betaling is verwerkt, sturen we je hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord toe.

Facturatie

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je bij je inschrijving vermeld dat je een factuur wenst? Dan ontvang je deze via de post nadat wij je betaling verwerkt hebben.

We stuurden je al deze informatie ook via mail. Indien je deze niet onmiddellijk ontvangen hebt, kijk dan of onze mail niet per ongeluk in je spamfolder is terechtgekomen, en voeg ons verzendadres toe aan je veilige adressen.

Succes!!!

We wensen je alvast veel succes met jouw opleiding en je toekomstige carrière!

Praktische info

• Lesgeld: euro
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: mnd
  • Erkend diploma: ja
Vertel het verder

Ken je nog iemand die interesse zou kunnen hebben in één van onze cursussen?
Laat het meteen weten aan je vrienden: