Alumni Starterslab: Naomi Segers

08/09/2021 Thomas Verlinden

Naomi Segers fotografeert al van kleins af aan, maar beperkte zich lang tot familiefeesten en vakanties. Na een geslaagde fotoshoot uit 2019 kreeg ze de kriebels pas echt te pakken en verdiepte ze zich in enkele opleidingen fotografie. “Er ging een nieuwe wereld voor me open toen ik manueel leerde fotograferen. Wat is het leuk om zelf de controle te hebben over het resultaat van elke klik!”

Wat Naomi vond van de groepslessen Digitale Fotografie Basis en Lightroom? “Het is altijd heel fijn om met gelijkgestemden te netwerken. Een gezamenlijke passie schept hoe dan ook een band. De docenten hebben zelf al jarenlang ervaring in de sector en een uitgebreide vakkennis, hoedje af!” Bovendien leverde ze voor haar eindwerk een prachtig resultaat, waar ze nog steeds trots op is.

Na haar succesvolle opleidingen volgde Naomi de Virtual Class Starterslab. Hierin werd ze helemaal opgeleid om als zelfstandige aan de slag te gaan, iets waar ze eerst toch wat twijfelachtig tegenover stond. “Het duurde een tijdje voordat ik effectief de sprong waagde, maar Klikchick Fotografie startte officieel op 1 juli 2021”

Klikchick Fotografie is een uniek bedrijf waar je terecht kan voor foto’s van koppels (al dan niet in het huwelijksbootje). Naomi richt zich vooral op de LGBTQ+-gemeenschap om een draagvlak te bieden aan #liefdeisliefde. Zo probeert ze pure emotie in al haar diversiteit vast te leggen als tastbare herinneringen.

Het bedrijf van Naomi is nog volop in ontwikkeling, maar ze ziet de toekomst rooskleurig. “Uiteraard blijf ik me bijscholen en zal ik in mijn ondernemerschap nog obstakels moeten overwinnen, maar ik ga ervoor! Daarnaast ben ik ook superbenieuwd naar wat de toekomst zal brengen.”

Nog een laatste boodschap aan onze studenten: “Heb je een passie voor fotografie maar weet je nog niet goed welke richting je uit wil? Twijfel niet en kies voor deze opleiding. Je leert op korte tijd veel bij. Het is een aanrader als je professioneel fotograaf wil worden en mensen blij wil maken met mooie beelden. Dromen, durven, doen!”

Voel je de klik met Naomi? Neem dan zeker een kijkje op haar website, mail naar naomi@klikchick.be of volg haar op Instagram.

relatedBlogs

Internationale Dag van het Onderwijs

Studeer om te slagen. 6 studietips van onze experts.

Studeer je deze zomer nog naar een diploma dankzij de Summerschool

previousLabel

Waarom stellen we dingen uit?

mostRead

Foodfotografie

30/07/2018

Grafisch Vormgever: Het mooiste beroep ter wereld

31/05/2018

Oud-studente Allround fotografie

25/07/2018

relatedCourses

Digitale Fotografie Basis

Wil je leuke lessen volgen, maar ook supersnel je diploma behalen?

Fashionfotografie

Volg de cursus Fashionfotografie en ervaar onze leerzame praktijklessen.

Landschaps- en Architectuurfotografie

Volg een praktijkgerichte cursus Landschapsfotografie in jouw buurt.

Naaktfotografie

Volg een praktijkgerichte cursus Naaktfotografie in jouw buurt.

Reportagefotografie

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

studyCategories

Fotografie & Media