Je kan op verschillende plaatsen in Vlaanderen een opleiding volgen bij de Mediaschool. Wanneer de groepslessen van start gaan, kan je vinden op de overzichtspagina met startdata. Hieronder vind je een overzicht van alle campussen waar de Mediaschool lessen organiseert. Op de meeste van deze locaties is ook een secretariaat gevestigd. Om daar zeker van te zijn, kan je ook onze drie secretariaten eens bekijken.

Hieronder vind je alle campussen van De Mediaschool en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Iedereen kan dus dicht bij huis genieten van een groot aanbod aan opleidingen.

Een overzicht van alle groepslessen die door de Ondernemersschool worden gegeven, vind je op de overzichtspagina alle beschikbare groepslessen.

opleiding media fotografie videotechnieken muziek beeldbewerking schrijven communicatie

Campussen Ondernemersschool