Nieuws

Christophe Luts

Christophe Luts, welkom in het team!

0

Steeds vaker keren oud-studenten van de Mediaschool terug naar onze gebouwen! Heel vaak is dat om deel te nemen aan een concrete vervolgopleiding, maar sommigen zijn intussen uitgegroeid tot ervaren specialisten en zijn helemaal klaar om hun vakkennis met jou te delen.

Wij stellen je dan ook met veel plezier voor aan: Christophe Luts! Christophe is een jong aanstormend talent binnen het vakgebied fotografie en film. Hij begeleidt beginnende fotografen met plezier bij hun eerste stappen in deze sector. Bovendien is hij als master in de photoshop de aangewezen persoon om onze studenten alle technieken van beeldbewerking aan te leren!

Zijn eerste lessen aan de Mediaschool waren alvast een groot succes volgens de studenten. Zij waren het er immers over eens: Christophe is een straffe kerel!

Paul T. (student)
Christophe is een wandelende encyclopedie, is heel goed in kennisoverdracht en voelt z'n publiek erg goed aan.

Wij zijn dan ook heel blij dat Christophe deel uit maakt van het Mediaschool-team. Les volgen bij Christophe? Dat kan absoluut! Kijk gerust even wanneer er een cursus fotografie bij jou in de buurt ingepland staat!

Leave a Reply

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!