Verplaatsingsrecht

Je groepscursus verplaatsen? Verschillende leslocaties combineren?

Ben je ingeschreven voor een opleiding aan het Centrum voor Avondonderwijs vzw en kan je je om welke reden dan ook niet verplaatsen naar je campus? Geen probleem! Op alle locaties worden op regelmatige tijdstippen exact dezelfde cursussen georganiseerd. Je krijgt overal les van dezelfde docenten, met dezelfde handhoeken en volgens hetzelfde lessenplan. Een opleiding is op alle verschillende locaties dezelfde. Je kan de lesdagen van je cursus dus opsplitsen over verschillende leslocaties.

Heb je een les of het examen gemist? Ook dat is geen probleem. Je haalt je gemiste les perfect in op een later tijdstip, op dezelfde of op een andere locatie! Hou je opleidingskalender dus goed in de gaten. Wanneer een nieuwe datum voor jou past, bel je drie dagen voor de startdatum naar het secretariaat van de school. Wanneer er nog vrije plaatsen zijn, neem je gratis deel aan de nieuwe lessenreeks. Je behoudt dus alle rechten!

We zijn superflexibel wat betreft het samenstellen van je persoonlijke opleidingsagenda over de verschillende campussen.

Uitstelrecht

Kan ik mijn opleiding of examen uitstellen naar een latere datum?

Ben je ingeschreven voor een opleiding en komen de lesdata je uiteindelijk toch niet goed uit? Ben je ziek geworden, met of zonder doktersattest? Geen probleem! Op jouw vraag stellen we jouw opleiding en/of examen uit naar een latere datum.

Je kan je gedurende één jaar na de startdatum van je opleiding inschrijven voor dezelfde opleiding met een latere startdatum, als er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn. Wanneer een nieuwe datum je past, bel je drie dagen voor de startdatum naar het secretariaat van de school. Wanneer er nog vrije plaatsen zijn mag je gratis deelnemen aan de nieuwe lessenreeks. Je behoudt dus al je rechten. Straffer zelfs, je mag de lessen die je al volgde gewoon opnieuw doen zodat je zeker perfect voorbereid bent voor het examen.

Was je niet geslaagd voor je examen? Dan doe je het toch gewoon een keertje opnieuw! Op onze school mag je onbeperkt herkansen bij dezelfde of bij een andere docent. Meer informatie hierover vind je op de website op de pagina "examenreglement" en "examengarantie".

We zijn superflexibel wat betreft het samenstellen van je persoonlijke opleidingsagenda over de verschillende campussen.

interestsCarouselHeader