Cursus Basis Management

Praktische info
  • Lesgeld: 279 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding manager

thuiscursus opleiding management

Erkend diploma basis management

Een team managen is een boeiende en uitdagende opdracht. Je werkt samen met collega’s, delegeert taken en denkt op lange termijn. Je volgt ook de dagelijkse evoluties op en kunt jouw team motiveren en overtuigen. Als manager vervul je bovendien een spilfunctie binnen het bedrijf. Jij bent de onmisbare schakel tussen het topmanagement en de werkvloer!

Wie barst van de ambitie en wil doorgroeien als leidinggevende, zit met deze opleiding zeker op de juiste plaats. Ook mensen met een eigen zaak kunnen er hun leader skills mee optimaliseren. De opleiding is geschreven door een succesvol manager met jarenlange praktijkervaring. Hij leert je dan ook alle kneepjes van het vak!

Aan het einde van deze thuiscursus heb je een brede kennis op het vlak van bedrijfsorganisatie, personeelsbeleid, communicatiemanagement en timemanagement. Bovendien bevat deze cursus tal van direct toepasbare praktijkvoorbeelden. Kortom, de thuiscursus basis management stoomt je helemaal klaar om een managementfunctie in te vullen. Deze cursus is een must voor ondernemers met een eigen zaak of voor iedereen die naar een leidinggevende functie willen doorgroeien.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig manager en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met management.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus basis management is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de management sector.

Je kan hier een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus basis management downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als manager kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding basis management. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus basis management is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma basis management via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding basis management bedraagt slechts 279 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus basis management door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Fleur I. (Leuven)

Over twee maanden neem ik de functie over van mijn collega die op pensioen gaat. Dat geeft mij nog net tijd genoeg om mij via een thuisstudie te versterken in het aansturen van teams en het aanmoedigen van de werknemers.

Tina A. (Blankenberge)

Ons restaurant begon als een tweemans onderneming. Ondertussen hebben we al enkele werknemers in dienst en nu wordt het tijd om me te gaan bijscholen op het vlak van managen en leidinggeven. Deze thuisstudie laat dat toe in combinatie met onze variërende werkuren.

Toon F. (Wemmel)

Het cursusmateriaal dat je aankrijgt, is een papieren cursus die in een map zit. Dit vind ik veel handiger dan andere thuisstudies die enkel online te volgen zijn. In een papieren versie is het bijvoorbeeld gemakkelijker om aantekeningen te maken.

Guy W. (Tongeren)

Voor mijn werk moest ik snel een management cursus kunnen volgen om kans te maken op promotie. Met een thuisstudie kon ik direct starten en dat was dus ook de snelste manier om een degelijke opleiding te kunnen volgen.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!