Cursus Copywriter

Praktische info
  • Lesgeld: 249 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding copywriter

thuiscursus opleiding schrijftechniek

Erkend diploma copywriter

Copywriters verstaan als geen ander de kunst om boeiende en overtuigende teksten te schrijven. Uit hun creatieve pen vloeien vaak woorden die mensen direct of indirect aanzetten tot actie. Meestal werken ze op reclamebureaus maar je kan ze ook terugvinden bij tijdschriften, kranten en communicatiebedrijven!

Copywriting is een vak apart maar dankzij deze opleiding heb jij nu de kans om op een snelle en eenvoudige manier copywriter te worden! Je leert in de eerste plaats de juiste woorden gebruiken om mensen te overtuigen, beroeren en informeren. Bovendien pas je jouw schrijfstijl al gauw aan aan het medium en doelpubliek. Je verdiept je in de eigenheid van de klant, in zijn product of dienst, en in de boodschap die hij wil overbrengen!

Begint het al te kriebelen? Zin om erin te vliegen? Schrijf je nu in voor deze thuisstudie Copywriter en word de nieuwe Don Draper uit Mad Men! Tijdens deze praktijkgerichte cursus maak je kennis met de vaardigheden en technieken om van elke tekst een succes te maken. Toch leer je copywriting niet ván papier, maar óp papier. Je maakt verschillende schrijfopdrachten en krijgt opbouwende feedback van jouw docent. Gaandeweg begin je steeds beter te schrijven!

Als copywriter ga je een succesvolle carrière tegemoet bij een uitgeverij, krant, reclamebureau of ander commercieel bedrijf. Je kan natuurlijk ook als freelancer je eigen bedrijf opstarten! Schrijf je nu in voor de thuisstudie copywriter en laat je creativiteit los!

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig copywriter en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met schrijftechniek.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus copywriter is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de schrijftechniek sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus copywriter downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als copywriter kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding copywriter. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma copywriter via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding copywriter bedraagt slechts 249 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus copywriter door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ruth J. (Hasselt)

Als aanvulling op mijn marketing diploma wilde ik mij nog versterken op het vlak van commerciële teksten. Gisteren heb ik mijn diploma van copywriting ontvangen. De combinatie van mijn twee diploma's gaat mij zeker snel werk opleveren.

Dries D.K. (Heverlee)

De opdrachten uit de cursus en de aanvullende oefeningen op de studentenpagina maken er een heel praktische cursus van. Door het vele schrijven en de feedback die je hier op krijgt, leer je de beste commerciële teksten schrijven.

Carine P. (Lokeren)

Toen ik mij op het secretariaat ben gaan inschrijven voor de cursus copywriting, hebben de medewerkers mij fantastisch verder geholpen. Na het inkijken van de volledige cursus was het voor mij duidelijk: dit is echt een interessante opleiding.

Yannick D.A. (Beerse)

Mijn docent heeft me altijd zeer nuttige feedback gegeven op de opdrachten die ik doorstuurde. Ook werden al mijn vragen binnen de afgesproken termijn beantwoord. Bedankt hiervoor.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Schermafbeelding 2014 02 27 Om 17.43.37

Cursus Adobe Photoshop Lightroom

Lightroom is een krachtig programma waarmee je foto’s kan archiveren, bewerken en publiceren. Lightroom is het programma waar fotografen jarenlang …

Cameraman Video Camera Mediaschool

Unieke stageplaatsen voor fotografie & film

Volg je momenteel een opleiding Cameratechnieken of Fotografie? Wil je al je kennis gebruiken en meewerken aan een concreet project? …

Page 1 of 3123»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!