[fancy_list style = “check_list” variation=”black”]

 • Lesgeld: 249 euro
 • Direct leverbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: 6 à 9 mnd
 • Waardevol diploma: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TCOPYWR&cursus=copywriter&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/copywriter/&inschrijvingsgeld=249&actieprijspercentage=0&actieprijs=249&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBCOPYW&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=211&qty;=1&koren=TCOPYWR” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]

[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”black”]

cursus copywriter opleiding copywriter schrijftechniek

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus copywriter opleiding copywriter schrijftechniek

[titled_box variation=”black” title=”Heb je nog vragen?”]

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding copywriter

thuiscursus opleiding schrijftechniek

Waardevol diploma copywriter

Copywriters verstaan als geen ander de kunst om boeiende en overtuigende teksten te schrijven. Uit hun creatieve pen vloeien vaak woorden die mensen direct of indirect aanzetten tot actie. Meestal werken ze op reclamebureaus maar je kan ze ook terugvinden bij tijdschriften, kranten en communicatiebedrijven!

Copywriting is een vak apart maar dankzij deze opleiding heb jij nu de kans om op een snelle en eenvoudige manier copywriter te worden! Je leert in de eerste plaats de juiste woorden gebruiken om mensen te overtuigen, beroeren en informeren. Bovendien pas je jouw schrijfstijl al gauw aan aan het medium en doelpubliek. Je verdiept je in de eigenheid van de klant, in zijn product of dienst, en in de boodschap die hij wil overbrengen!

Begint het al te kriebelen? Zin om erin te vliegen? Schrijf je nu in voor deze thuisstudie Copywriter en word de nieuwe Don Draper uit Mad Men! Tijdens deze praktijkgerichte cursus maak je kennis met de vaardigheden en technieken om van elke tekst een succes te maken. Toch leer je copywriting niet ván papier, maar óp papier. Je maakt verschillende schrijfopdrachten en krijgt opbouwende feedback van jouw docent. Gaandeweg begin je steeds beter te schrijven!

Als copywriter ga je een succesvolle carrière tegemoet bij een uitgeverij, krant, reclamebureau of ander commercieel bedrijf. Je kan natuurlijk ook als freelancer je eigen bedrijf opstarten! Schrijf je nu in voor de thuisstudie copywriter en laat je creativiteit los!

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig copywriter en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met schrijftechniek.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus copywriter is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de schrijftechniek sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus copywriter downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als copywriter kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

[toggle title=”Cursusinhoud”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud van de cursus copywriter”]

De opleiding copywriter is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • Je toekomstmogelijkheden als copywriter
 • Starten als zelfstandig copywriter/freelancer
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Persberichten en speeches schrijven
 • Flitsend schrijven voor radio en televisie
 • Eigenschappen van een goede copywriter
 • Schrijven voor het internet en sociale media
 • Doelgroepen en doel van de opdracht bepalen
 • Een concept bedenken
 • Creatief brainstormen
 • Werken in de reclamewereld
 • Overheidscommunicatie en bedrijfsbladen
 • Een correcte schrijfstijl hanteren
 • Omgaan met deadlines
 • Vlotte schrijftips en tricks

[toggle title=”Studieadvies”]
[titled_box variation=”black” title=”Hoe studeer je de cursus copywriter?”]

Deze opleiding copywriting is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met andere woorden geen vooropleiding te hebben gehad.

Bij de thuisstudie copywriter wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je een aantal oefenopgaven die je helpen bij de verwerking van de leerstof. Via deze oefeningen heb je een beeld van het examen en weet je onmiddellijk waar je staat met je studie. Wanneer je oefenopgaven hebt gemaakt kan je die opsturen via email ter verbetering. Ook als je vragen hebt met betrekking tot de cursus kan je deze mailen naar je persoonlijke docent. Hij of zij zal je ook tips geven over hoe je je het beste voorbereid op het examen.

Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert. Deze thuiscursus copywriter geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Het lessenmateriaal is up-to-date en zeer helder geschreven.

[toggle title=”Gemiddelde studieduur”]

[titled_box variation=”black” title=”Studieduur van copywriter”]

De meeste mensen willen zo snel mogelijk het diploma copywriter behalen. Je bepaalt zelf je eigen studieritme. De cursus bestaat uit enkele hoofdstukken. Je doet er ongeveer 1 tot 3 uren over om een hoofdstuk in te studeren en/of de oefenopgaven te maken.

Gemiddeld doen onze studenten er 6 à 9 maanden over om de cursus in zijn geheel in te studeren en alle oefeningen en huistaken te maken. Uiteraard kan je deze cursus sneller afronden als je er wekelijks meer tijd in kan steken.

Je krijgt als je dat wilt gedurende 1 jaar persoonlijke begeleiding via email van je docent. Hij zal op al je vragen antwoorden en je het nodige studieadvies geven. Als je wil kan je deze studieduur verlengen.

Er worden maandelijks meerdere examens copywriter georganiseerd. Je kiest zelf het tijdstip wanneer je het examen gaat afleggen.

[toggle title=”Dit krijg je thuisgestuurd”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud cursuspakket”]

Cursuspakket copywriter

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. De leerstof copywriting is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door. Dit boek hoef je niet letterlijk uit het hoofd te leren om te slagen, maar bereid je wel voor op je examen.

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding copywriter. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Je einddoel is een waardevol diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het waardevolle diploma copywriter via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding copywriter bedraagt slechts 249 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus copywriter door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TCOPYWR&cursus=copywriter&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/copywriter/&inschrijvingsgeld=249&actieprijspercentage=0&actieprijs=249&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBCOPYW&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=211&qty;=1&koren=TCOPYWR” bgcolor=”#FF0005″ size=”small”]Inschrijven [button link=” https://www.mediaschool.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/?opleiding=TCOPYWR&cursus=copywriter&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/copywriter/&inschrijvingsgeld=249&actieprijspercentage=0&actieprijs=249&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBCOPYW&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=211&qty;=1&koren=TCOPYWR” variation=”black” size=”small”]Proefhoofdstuk [button link=”https://www.mediaschool.be/veelgestelde-vragen/?opleiding=TCOPYWR&cursus=copywriter&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/copywriter/&inschrijvingsgeld=249&actieprijspercentage=0&actieprijs=249&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBCOPYW&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=211&qty;=1&koren=TCOPYWR” variation=”black” size=”small”]FAQ

cursusaanbod thuisstudie media & journalistiek copywriting

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

thuiscursus copywriter opleiding communicatieverantwoordelijke, image building, bedrijfscommunicatie, communicatie, interne communicatie, communicatiespecialist, online media, traditionele media, communicatiemix, communicatietechniek, communicatiemanager, communicatieonderzoek, boodschap, communicatiestrategie, marketingcommunicatie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

thuiscursus copywriter opleiding communicatieverantwoordelijke, image building, bedrijfscommunicatie, communicatie, interne communicatie, communicatiespecialist, online media, traditionele media, communicatiemix, communicatietechniek, communicatiemanager, communicatieonderzoek, boodschap, communicatiestrategie, marketingcommunicatie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ruth J. (Hasselt)

Als aanvulling op mijn marketing diploma wilde ik mij nog versterken op het vlak van commerciële teksten. Gisteren heb ik mijn diploma van copywriting ontvangen. De combinatie van mijn twee diploma’s gaat mij zeker snel werk opleveren.

Dries D.K. (Heverlee)

De opdrachten uit de cursus en de aanvullende oefeningen op de studentenpagina maken er een heel praktische cursus van. Door het vele schrijven en de feedback die je hier op krijgt, leer je de beste commerciële teksten schrijven.

Carine P. (Lokeren)

Toen ik mij op het secretariaat ben gaan inschrijven voor de cursus copywriting, hebben de medewerkers mij fantastisch verder geholpen. Na het inkijken van de volledige cursus was het voor mij duidelijk: dit is echt een interessante opleiding.

Yannick D.A. (Beerse)

Mijn docent heeft me altijd zeer nuttige feedback gegeven op de opdrachten die ik doorstuurde. Ook werden al mijn vragen binnen de afgesproken termijn beantwoord. Bedankt hiervoor.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”7″ pagination=”true” disable=”meta,more”]