Dreamweaver

Praktische info
  • Lesgeld: 239 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: nee

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding webontwikkelaar

thuiscursus opleiding software

Erkend diploma Dreamweaver

Dreamweaver is de ideale tool om snel en eenvoudig een stijlvolle en interactieve website te bouwen. Dankzij deze cursus maak je uitgebreid kennis met deze handige software en lanceer je in geen tijd je eigen professionele website.

De cursus vertrekt bij de basis en legt je stap voor stap alle functies van deze gebruiksvriendelijke software uit. Zo hou je in de eerste plaats rekening met de opbouw en structuur van de site en voeg je vervolgens de nodige tekst, afbeeldingen en andere dynamische content toe. Verder leer je ook de lay-out aanpassen en geef je jouw website de look & feel mee die jij wilt!

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus Dreamweaver is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de software sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus Dreamweaver downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als webontwikkelaar kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding Dreamweaver. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus Dreamweaver is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma Dreamweaver via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding Dreamweaver bedraagt slechts 239 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus Dreamweaver door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Peter J. (Aalst)

Om me in te werken voor mijn nieuwe job heb ik de cursus dreamweaver gevolgd. Ik wist dat ik het programma veel zou moeten gebruiken en deze opleiding heeft me er alles over geleerd.

Sandra H. (Meise)

Sinds ik kennis heb van Dreamweaver is het veel gemakkelijker om snel een kwaliteitsvolle website te maken. Minder kans op fouten en heleboel tools die het schrijven van de html code vereenvoudigen.

Yves V.T. (Beerse)

Tijdens het studeren werd ik goed verder geholpen door mijn docent. Regelmatig stelde ik een vraag via het studentenplatform. Die werd altijd snel en uitgebreid beantwoord.

Lies D. C. (Lummen)

Eerlijk gezegd had ik niet veel ervaring met websites, html en programmeren. Nu ik ben geslaagd voor het examen Dreamweaver, ligt het anders. Nu is het maken van websites een fluitje van een cent.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Infobrief Volwassenenonderwijs Avondschool

Vernieuwde lessenreeks Google SketchUp

De groepslessen SketchUp bestaan vanaf 2015 uit 8 lessen. Tot voor kort waren dit 5 lessen. In samenspraak met studenten, …

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Christophe Luts

Christophe Luts, welkom in het team!

Steeds vaker keren oud-studenten van de Mediaschool terug naar onze gebouwen! Heel vaak is dat om deel te nemen aan …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!