Cursus E-Marketing

[fancy_list style = “check_list” variation=”black”]

 • Lesgeld: 279 euro
 • Direct leverbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: 6 à 9 mnd
 • Waardevol diploma: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TEMARKE&cursus=e-marketing&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/e-marketing/&inschrijvingsgeld=279&actieprijspercentage=0&actieprijs=279&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBEMARK&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=245&qty;=1&koren=TEMARKE” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]

[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”black”]

cursus e-marketing opleiding e-marketeer marketing

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus e-marketing opleiding e-marketeer marketing

[titled_box variation=”black” title=”Heb je nog vragen?”]

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding e-marketeer

thuiscursus opleiding marketing

Waardevol diploma e-marketing

Internet is de dag van vandaag hét medium bij uitstek om je marketingdoelstellingen te realiseren. Online toepassingen bieden tal van interessante mogelijkheden om huidige en toekomstige klanten te bereiken.

Dankzij e-marketing bereik je jouw klant maximaal, omdat je een veel ruimer publiek kunt aanspreken. Je bent aanwezig op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere sociale media en blogs. Daardoor kun je sneller reageren op vragen en aanbiedingen. Dankzij e-marketing breng jij de verkoop in een stroomversnelling!

Tijdens deze opleiding leer je niet enkel online adverteren maar ga je ook aan de slag met Google Adwords. Bovendien kom je ook te weten hoe je het budget moet beheren, de juiste strategie bepalen en een marketingplan uitstippelen. Kortom, alle tools om de juiste e-marketingmix samen te stellen komen aan bod. Je voert online marktonderzoek om je doelpubliek te doorgronden en krijgt meer inzicht in hoe je campagnes evalueert, bijstuurt en opvolgt.

E-marketing is simpelweg een booming business en wordt hét succesverhaal van de komende jaren. Aan het einde van deze opleiding ligt er dan ook een succesvolle toekomst vol carrièrekansen op je te wachten! Je kan niet enkel op de marketingdienst van een bedrijf gaan werken maar ook als freelancer aan de slag of een eigen consultancybureau opstarten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig e-marketeer en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met marketing.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus e-marketing is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de marketing sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus e-marketing downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als e-marketeer kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

[toggle title=”Cursusinhoud”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud van de cursus e-marketing”]

De opleiding e-marketing is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • Je toekomstmogelijkheden als e-marketeer
 • Starten als zelfstandig e-marketeer
 • Strategie, plan en budget
 • De ideale online marketing-mix samenstellen
 • Online marketing vs. traditionele marketing
 • Websites en webwinkels
 • Blogs gebruiken voor online marketing
 • Social media en online marketing
 • Online marktonderzoek
 • Online adverteren + belangrijke begrippen
 • SEO: Search Engine Optimazation
 • SEA: Search Engine Advertising
 • Vormen en voordelen van e-mail marketing
 • Marketing op Facebook, Twitter, LinkedIn
 • Het bedenken van succesvolle campagnes
 • Customer Relationship Management
 • Online consumentengedrag
 • Het gebruiken van landingspagina’s
 • Creatieve virale marketingcampagnes
 • Analyse van online consumentengedrag

[toggle title=”Studieadvies”]
[titled_box variation=”black” title=”Hoe studeer je de cursus e-marketing?”]

Deze opleiding internetmarketing is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met andere woorden geen vooropleiding te hebben gehad.

Bij de thuisstudie e-marketing wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je een aantal oefenopgaven die je helpen bij de verwerking van de leerstof. Via deze oefeningen heb je een beeld van het examen en weet je onmiddellijk waar je staat met je studie. Wanneer je oefenopgaven hebt gemaakt kan je die opsturen via email ter verbetering. Ook als je vragen hebt met betrekking tot de cursus kan je deze mailen naar je persoonlijke docent. Hij of zij zal je ook tips geven over hoe je je het beste voorbereid op het examen.

Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert. Deze thuiscursus e-marketing geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Het lessenmateriaal is up-to-date en zeer helder geschreven.

[toggle title=”Gemiddelde studieduur”]

[titled_box variation=”black” title=”Studieduur van e-marketing”]

De meeste mensen willen zo snel mogelijk het diploma e-marketing behalen. Je bepaalt zelf je eigen studieritme. De cursus bestaat uit enkele hoofdstukken. Je doet er ongeveer 1 tot 3 uren over om een hoofdstuk in te studeren en/of de oefenopgaven te maken.

Gemiddeld doen onze studenten er 6 à 9 maanden over om de cursus in zijn geheel in te studeren en alle oefeningen en huistaken te maken. Uiteraard kan je deze cursus sneller afronden als je er wekelijks meer tijd in kan steken.

Je krijgt als je dat wilt gedurende 1 jaar persoonlijke begeleiding via email van je docent. Hij zal op al je vragen antwoorden en je het nodige studieadvies geven. Als je wil kan je deze studieduur verlengen.

Er worden maandelijks meerdere examens e-marketing georganiseerd. Je kiest zelf het tijdstip wanneer je het examen gaat afleggen.

[toggle title=”Dit krijg je thuisgestuurd”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud cursuspakket”]

Cursuspakket e-marketing

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. De leerstof internetmarketing is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door. Dit boek hoef je niet letterlijk uit het hoofd te leren om te slagen, maar bereid je wel voor op je examen.

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding e-marketing. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Je einddoel is een waardevol diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het waardevolle diploma e-marketing via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding e-marketing bedraagt slechts 279 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus e-marketing door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TEMARKE&cursus=e-marketing&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/e-marketing/&inschrijvingsgeld=279&actieprijspercentage=0&actieprijs=279&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBEMARK&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=245&qty;=1&koren=TEMARKE” bgcolor=”#FF0005″ size=”small”]Inschrijven [button link=” https://www.mediaschool.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/?opleiding=TEMARKE&cursus=e-marketing&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/e-marketing/&inschrijvingsgeld=279&actieprijspercentage=0&actieprijs=279&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBEMARK&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=245&qty;=1&koren=TEMARKE” variation=”black” size=”small”]Proefhoofdstuk [button link=”https://www.mediaschool.be/veelgestelde-vragen/?opleiding=TEMARKE&cursus=e-marketing&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/e-marketing/&inschrijvingsgeld=279&actieprijspercentage=0&actieprijs=279&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBEMARK&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=245&qty;=1&koren=TEMARKE” variation=”black” size=”small”]FAQ

cursusaanbod thuisstudie management internetmarketing

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

thuiscursus e-marketeer opleiding digitaal tekenen schilderen, creatief tekenen schilderen, tekentablet, tekentechnieken, hobbytekenen, digitale tekentechniek, grafisch programma, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

thuiscursus e-marketeer opleiding digitaal tekenen schilderen, creatief tekenen schilderen, tekentablet, tekentechnieken, hobbytekenen, digitale tekentechniek, grafisch programma, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lynn S. (Moerbeke)

Een goede ranking in de resultaten van een zoekmachine is heel belangrijk geworden voor bedrijven. Daarom wil ik dat mijn website ook bij de hoog scoort bij bepaalde zoekwoorden. Na het volgen van deze cursus verschijn ik altijd op de eerste pagina.

Lukas V.B. (Duffel)

Steeds meer mensen zoeken informatie op via het internet vooraleer ze goederen gaan aankopen. Daarom willen wij als meubelwinkel ook via het internet marketingacties beginnen te voeren. In combinatie met de traditionele kanalen bereiken we dan nog meer mensen.

Julie R. (Heist-op-den-Berg)

Eerder had ik al de opleiding Marketing gevolgd via de Mediaschool. Dit was zo goed meegvallen dat ik zin had gekregen om mij nog bij te scholen op het vlak van internetmarketing en communicatie. Ook deze cursus heeft de verwachtingen weer ingelost.

Maarten D.W. (Michelbeke)

Als zelfstandig ondernemer moet je mee gaan met de nieuwste communicatiekanalen waar je je klanten kan bereiken. Daarom heb ik de thuisstudie E-marketing gevolgd. Heel interessant voor mensen die hun eerste marketingstappen op het internet willen wagen.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”5″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Share This Article If You Liked It :)