Cursus E-Marketing

Praktische info
  • Lesgeld: 279 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding e-marketeer

thuiscursus opleiding marketing

Erkend diploma e-marketing

Internet is de dag van vandaag hét medium bij uitstek om je marketingdoelstellingen te realiseren. Online toepassingen bieden tal van interessante mogelijkheden om huidige en toekomstige klanten te bereiken.

Dankzij e-marketing bereik je jouw klant maximaal, omdat je een veel ruimer publiek kunt aanspreken. Je bent aanwezig op Facebook, Twitter, LinkedIn en andere sociale media en blogs. Daardoor kun je sneller reageren op vragen en aanbiedingen. Dankzij e-marketing breng jij de verkoop in een stroomversnelling!

Tijdens deze opleiding leer je niet enkel online adverteren maar ga je ook aan de slag met Google Adwords. Bovendien kom je ook te weten hoe je het budget moet beheren, de juiste strategie bepalen en een marketingplan uitstippelen. Kortom, alle tools om de juiste e-marketingmix samen te stellen komen aan bod. Je voert online marktonderzoek om je doelpubliek te doorgronden en krijgt meer inzicht in hoe je campagnes evalueert, bijstuurt en opvolgt.

E-marketing is simpelweg een booming business en wordt hét succesverhaal van de komende jaren. Aan het einde van deze opleiding ligt er dan ook een succesvolle toekomst vol carrièrekansen op je te wachten! Je kan niet enkel op de marketingdienst van een bedrijf gaan werken maar ook als freelancer aan de slag of een eigen consultancybureau opstarten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig e-marketeer en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met marketing.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus e-marketing is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de marketing sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus e-marketing downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als e-marketeer kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding e-marketing. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma e-marketing via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding e-marketing bedraagt slechts 279 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus e-marketing door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lynn S. (Moerbeke)

Een goede ranking in de resultaten van een zoekmachine is heel belangrijk geworden voor bedrijven. Daarom wil ik dat mijn website ook bij de hoog scoort bij bepaalde zoekwoorden. Na het volgen van deze cursus verschijn ik altijd op de eerste pagina.

Lukas V.B. (Duffel)

Steeds meer mensen zoeken informatie op via het internet vooraleer ze goederen gaan aankopen. Daarom willen wij als meubelwinkel ook via het internet marketingacties beginnen te voeren. In combinatie met de traditionele kanalen bereiken we dan nog meer mensen.

Julie R. (Heist-op-den-Berg)

Eerder had ik al de opleiding Marketing gevolgd via de Mediaschool. Dit was zo goed meegvallen dat ik zin had gekregen om mij nog bij te scholen op het vlak van internetmarketing en communicatie. Ook deze cursus heeft de verwachtingen weer ingelost.

Maarten D.W. (Michelbeke)

Als zelfstandig ondernemer moet je mee gaan met de nieuwste communicatiekanalen waar je je klanten kan bereiken. Daarom heb ik de thuisstudie E-marketing gevolgd. Heel interessant voor mensen die hun eerste marketingstappen op het internet willen wagen.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!