Cursus Gesprekstechnieken

[fancy_list style = “check_list” variation=”black”]

 • Lesgeld: 209 euro
 • Direct leverbaar: ja
 • Voor iedereen: ja
 • Studieduur: 6 à 9 mnd
 • Waardevol diploma: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TGESTEC&cursus=gesprekstechnieken&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/gesprekstechnieken&inschrijvingsgeld=209&actieprijspercentage=0&actieprijs=209&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBGESTE&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=289&qty;=1&koren=TGESTEC” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]

[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”black”]

cursus gesprekstechnieken opleiding ervaren spreker communicatie

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus gesprekstechnieken opleiding ervaren spreker communicatie

[titled_box variation=”black” title=”Heb je nog vragen?”]

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding ervaren spreker

thuiscursus opleiding communicatie

Waardevol diploma gesprekstechnieken

Ben je geïnteresseerd in communicatie? Volg dan de opleiding gesprekstechnieken en word ervaren spreker. Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer je studeert. Zo kan je de opleiding gesprekstechnieken volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Start direct met de thuisstudie gesprekstechnieken

Omdat deze opleiding tot ervaren spreker een thuisstudie is, kan je direct starten met je opleiding. Wanneer we je betaling ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan op één van de drie secretariaten.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig ervaren spreker en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met communicatie.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus gesprekstechnieken is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de communicatie sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus gesprekstechnieken downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als ervaren spreker kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

[toggle title=”Cursusinhoud”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud van de cursus gesprekstechnieken”]

De opleiding gesprekstechnieken is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • De geheimen van een efficiënte communicatie
 • De kunst van het vragen stellen
 • Hoe geef ik goede feedback?
 • Spreken voor een groep
 • Hoe leer ik neen te zeggen?
 • Klantgericht telefoneren
 • Omgaan met conflicten
 • Effectief klachten afhandelen
 • Succesvol solliciteren

[toggle title=”Studieadvies”]
[titled_box variation=”black” title=”Hoe studeer je de cursus gesprekstechnieken?”]

Deze opleiding communicatietechnieken is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met andere woorden geen vooropleiding te hebben gehad.

Bij de thuisstudie gesprekstechnieken wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal. Je krijgt het volledige pakket onmiddellijk toegestuurd na inschrijving. Bijgevoegd in het pakket vind je de contactgegevens van je docent.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je een aantal oefenopgaven die je helpen bij de verwerking van de leerstof. Via deze oefeningen heb je een beeld van het examen en weet je onmiddellijk waar je staat met je studie. Wanneer je oefenopgaven hebt gemaakt kan je die opsturen via email ter verbetering. Ook als je vragen hebt met betrekking tot de cursus kan je deze mailen naar je persoonlijke docent. Hij of zij zal je ook tips geven over hoe je je het beste voorbereid op het examen.

Je bepaalt zelf waar en wanneer je studeert. Deze thuiscursus gesprekstechnieken geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Het lessenmateriaal is up-to-date en zeer helder geschreven.

[toggle title=”Gemiddelde studieduur”]

[titled_box variation=”black” title=”Studieduur van gesprekstechnieken”]

De meeste mensen willen zo snel mogelijk het diploma gesprekstechnieken behalen. Je bepaalt zelf je eigen studieritme. De cursus bestaat uit enkele hoofdstukken. Je doet er ongeveer 1 tot 3 uren over om een hoofdstuk in te studeren en/of de oefenopgaven te maken.

Gemiddeld doen onze studenten er 6 à 9 maanden over om de cursus in zijn geheel in te studeren en alle oefeningen en huistaken te maken. Uiteraard kan je deze cursus sneller afronden als je er wekelijks meer tijd in kan steken.

Je krijgt als je dat wilt gedurende 1 jaar persoonlijke begeleiding via email van je docent. Hij zal op al je vragen antwoorden en je het nodige studieadvies geven. Als je wil kan je deze studieduur verlengen.

Er worden maandelijks meerdere examens gesprekstechnieken georganiseerd. Je kiest zelf het tijdstip wanneer je het examen gaat afleggen.

[toggle title=”Dit krijg je thuisgestuurd”]
[titled_box variation=”black” title=”Inhoud cursuspakket”]

Cursuspakket gesprekstechnieken

Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. De leerstof communicatietechnieken is volledig. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen. Je hebt dus meteen alles in huis om van je studie een succes te maken.

Op het einde van elk hoofdstuk vind je oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door. Dit boek hoef je niet letterlijk uit het hoofd te leren om te slagen, maar bereid je wel voor op je examen.

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding gesprekstechnieken. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus gesprekstechnieken is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een waardevol diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het waardevolle diploma gesprekstechnieken via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding gesprekstechnieken bedraagt slechts 209 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus gesprekstechnieken door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-ts/?opleiding=TGESTEC&cursus=gesprekstechnieken&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/gesprekstechnieken&inschrijvingsgeld=209&actieprijspercentage=0&actieprijs=209&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBGESTE&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=289&qty;=1&koren=TGESTEC” bgcolor=”#FF0005″ size=”small”]Inschrijven [button link=” https://www.mediaschool.be/download-gratis-hoofdstuk-ts/?opleiding=TGESTEC&cursus=gesprekstechnieken&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/gesprekstechnieken&inschrijvingsgeld=209&actieprijspercentage=0&actieprijs=209&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBGESTE&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=289&qty;=1&koren=TGESTEC” variation=”black” size=”small”]Proefhoofdstuk [button link=”https://www.mediaschool.be/veelgestelde-vragen/?opleiding=TGESTEC&cursus=gesprekstechnieken&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/cursus/gesprekstechnieken&inschrijvingsgeld=209&actieprijspercentage=0&actieprijs=209&actieprijskorting=0&studieduur=6%20à%209&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=nee&school=inschrijven-ts&dl=download-gratis-hoofdstuk-ts&docent=NL&recht=&NB=NBGESTE&magento=https://www.os-secure.eu/urlcheckout/add?product=289&qty;=1&koren=TGESTEC” variation=”black” size=”small”]FAQ

cursusaanbod thuisstudie communicatie communicatietechnieken

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

thuiscursus ervaren spreker opleiding flash, software, programma, animaties, webvideo's, webapplicaties, flash player, vectorafbeeldingen, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

thuiscursus ervaren spreker opleiding flash, software, programma, animaties, webvideo's, webapplicaties, flash player, vectorafbeeldingen, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Laurence C. (Sleidinge)

Het vergt wat technieken om een goed gesprek te voeren. Elk soort gesprek kan je opdelen in verschillende onderdelen. Wanneer je die opbouw snapt, zal je merken dat het gemakkelijker is om gesprekken te leiden naar jouw gekozen doel. Een aanrader.

Wim D. (Rotselaar)

Ik ben een freelance journalist en kom dus in contact met veel mensen. Omdat je iedereen anders moet benaderen om het juiste verhaal te horen, heb ik deze thuisstudie gevolgd. En ik moet zeggen dat het echt een handige cursus is.

Dagmar Z. (Meise)

Toen ik begon met deze cursus was ik pas afgestudeerd. Om mij te sterken op sollicitatiegesprekken, heb ik deze cursus gevolgd. Die keuze heeft zijn vruchten inmiddels al afgeworpen. Begin volgende maand kan ik starten.

Jelle V.Q. (Riemst)

Sinds ik de opleiding gesprekstechnieken heb gevolgd, zijn mijn presentaties veel beter gestructureerd. Ook ben ik zelfzekerder en dus rustiger tijdens mijn uiteenzetting.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”7,8″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Share This Article If You Liked It :)