Cursus TSO fotografie

Praktische info
  • Lesgeld: 1490 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding fotograaf

thuiscursus opleiding fotografie

Erkend diploma TSO fotografie

Ben je geïnteresseerd in fotografie? Volg dan de opleiding TSO fotografie en word fotograaf. Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer je studeert. Zo kan je de opleiding TSO fotografie volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Start direct met de thuisstudie TSO fotografie

Omdat deze opleiding tot fotograaf een thuisstudie is, kan je direct starten met je opleiding. Wanneer we je betaling ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan op één van de drie secretariaten.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig fotograaf en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met fotografie.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus TSO fotografie is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de fotografie sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus TSO fotografie downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als fotograaf kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding TSO fotografie. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus TSO fotografie is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Wanneer je klaar bent met je studie kan je een afspraak maken bij de Examencommissie secundair onderwijs. Meerdere keren per jaar kan je er een examen TSO fotografie gaan afleggen. Zodra je de verplichte infosessie hebt gevolgd, krijg je een log in en paswoord. Hiermee kan je jezelf inschrijven om het examen te gaan afleggen.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding TSO fotografie bedraagt slechts 1490 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus TSO fotografie door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Caroline E. (Waasmunster)

Als jij ook zo gebeten bent door de fotografie-microbe als ik, dan moet je zeker deze cursus volgen! Je leert er ongelofelijk veel mee bij over bijvoorbeeld de geschiedenis van fotografie, de juiste technieken en het toepassen van filters.

Mauro P. (Ekeren)

Alles wat in deze cursus staat is interessant! Dat klinkt misschien gek, maar toch is het zo. Ik heb geen enkel deel gevonden dat me minder aansprak.

Romy R. (Antwerpen)

Dankzij deze cursus zie ik overal waar ik kom mogelijkheden verschijnen. Plaatjes die ik meteen wil afdrukken, om het vluchtige moment blijvend vast te leggen. Je kan dus wel stellen dat ik een andere kijk op de wereld heb gekregen.

Seppe P. (Oostmalle)

Vorig jaar studeerde ik af, maar ik twijfelde over mijn verdere toekomst. Welke richting zou ik inslaan? Ik probeerde enkele cursussen uit die me wel interessant leken, maar deze stak er met kop en schouders bovenuit.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Shutterstock 223325671

Student in de kijker: Pascal start zijn eigen fotostudio!

Enkele maanden na zijn opleiding Digitale Fotografie is oud-student Pascal Vanderhoeven (47) erin geslaagd om van zijn passie ook zijn …

Fotografie Landschapsfotografie Thuiscursus

Fotografen gezocht!

Volg je momenteel de opleiding Basis Digitale Fotografie, Landschapsfotografie of de Allround Fotografie? Of heb je jouw erkende diploma reeds …

Spiegelreflexcamera Kopen Tips

Spiegelreflexcamera kopen: de aandachtspunten

Meer en meer mensen gaan een fotografiecursus volgen om hun vakantieherinneringen, familiefeesten, evenementen,… op de gevoelige plaat vast te leggen. …

Page 1 of 512345»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!