Cursus Webshop Opstarten

Praktische info
  • Lesgeld: 199 euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: 6 à 9 mnd
  • Erkend diploma: ja

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding webshop uitbater

thuiscursus opleiding verkoop

Erkend diploma uitbater webshop

Ben je geïnteresseerd in ICT & software? Volg dan de opleiding uitbater webshop en word webshop uitbater. Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer je studeert. Zo kan je de opleiding uitbater webshop volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Start direct met de thuisstudie uitbater webshop

Omdat deze opleiding tot webshop uitbater een thuisstudie is, kan je direct starten met je opleiding. Wanneer we je betaling ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan op één van de drie secretariaten. Je kan ook voor kiezen om deze opleiding in groepsles te volgen.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig webshop uitbater en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met verkoop.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus uitbater webshop is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt ervoor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als werknemer of zelfstandige, mits je in bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer. Je bent dus verzekerd van werk in de verkoop sector.

Je kan een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus uitbater webshop downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Beroep met toekomst!

Als webshop uitbater kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding uitbater webshop. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via het telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus uitbater webshop is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma uitbater webshop via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat je kan starten als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding uitbater webshop bedraagt slechts 199 euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in

Je kan je inschrijven voor de cursus uitbater webshop door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt, wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Quinten E. (Merelbeke)

Ik ben goed met computers en in dingen verkopen. Deze studie was me dus eigenlijk op het lijf geschreven. Ik behaalde mijn diploma en bezit nu mijn eigen webshop! Helemaal wat ik in gedachten had.

Tessa v. R. (Sint-Katelijne Waver)

Zelf juwelen maken vind ik super plezant. Ik kan me uren bezighouden met mijn eigen creaties. Dat kost natuurlijk wel geld, en daarom wilde ik ze beginnen verkopen. Een webshop was voor mij de beste manier. Na deze studie kon ik mijn ontwerpen direct aan de buitenwereld tonen! En er geld aan verdienen natuurlijk.

Kenneth O. (Balen)

Ik combineerde deze studie met 'Webdesign'. Ik ontwierp mijn eigen website en begon er spullen op te verkopen. Van beide opleidingen de vruchten plukken, noemen ze dat dan. Ik voel me nu echt al een expert op het gebied van webdesign en -verkoop.

Maaike V. (Lommel)

Ons bedrijf wilt nu ook inzetten op online verkoop. Extra kennis over dat onderwerp was dus mooi meegenomen. Gelukkig is de begeleiding heel professioneel. Je weet meteen waar je aan toe bent!

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Infobrief Volwassenenonderwijs Avondschool

Vernieuwde lessenreeks Google SketchUp

De groepslessen SketchUp bestaan vanaf 2015 uit 8 lessen. Tot voor kort waren dit 5 lessen. In samenspraak met studenten, …

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Christophe Luts

Christophe Luts, welkom in het team!

Steeds vaker keren oud-studenten van de Mediaschool terug naar onze gebouwen! Heel vaak is dat om deel te nemen aan …

Page 1 of 3123»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!