Digitale fotografie

[fancy_list style = “check_list” variation=”black”]

 • Lesgeld: 319
 • Duur: 6 lessen
 • Voor iedereen: ja
 • Waardevol diploma: ja
 • Opleidingscheques: nee
 • KMO-portefeuille: ja

[button link=”https://www.media-school.be/inschrijven-opleidingen/?opleiding=GDIGFOT&cursus=Kapper&pagina=https://www.media-school.be/cursus/kapper/&inschrijvingsgeld=319&studieduur=6&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja/” size=”large” align=”center” bgcolor=”#736F6E”]Schrijf je in

cursus digitale fotografie fotograaf opleiding mediaschool

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]
[fancy_list style = “circle_arrow” variation=”black”]

opleiding

cursus digitale fotografie fotograaf opleiding mediaschool

Leer professionele foto’s maken

Wil je leren knippen, stylen en kleuren? Zie je welke snit en tint iemand goed zal staan? Ben je creatief en hou je ervan mensen een mooi kapsel te bezorgen? Wil je starten als kapper of kapster in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding kapper-kapster van de Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van kapper snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding kapper/kapster aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke kapperstechnieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je een eigen kapsalon beginnen of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil in een kapsalon. Werk verzekerd!

Professionele opleiding kapper

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als kapper moet beheersen. Je start met enkele basisvaardigheden zoals het werkterrein van de kapper, het wassen en verzorgen van het haar. Daarna worden de verschillende basissnitten stap voor stap behandeld. Ook de meest gebruikte omvormingstechnieken, zoals brushen, watergolf en permanent, komen uitgebreid aan bod. Je maakt ook kennis met de kleurtechnieken. Het wordt allemaal gedetailleerd behandeld.

Voor wie is deze opleiding kapper bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kapper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma binnen één schooljaar (6 tot 8 maanden). Dit betekent een spoedcursus van 6 intensieve maanden waarin je vier uur les per week krijgt op onze school.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren zelfstandige kappers die deze technieken al jarenlang toepassen. Zij zullen graag hun opgedane kennis met je delen. Ze weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kapper / kapster kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele kapperswereld. Deze cursus kapper is voor iedereen toegankelijk.

cursus mediaschool digitale fotografie[titled_box bgcolor=”#736F6E” title=”Surf direct naar”]

cursus mediaschool digitale fotografie


[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

cursus fotograaf worden fotografie mediaschool

Startdata en leslocaties
OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Digitale Fotografie (Basis)24/01/2018Hasselt18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)01/02/2018Leuven18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)05/02/2018Gent18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)11/02/2018Gent14u00 - 17u00
Digitale Fotografie (Basis)18/02/2018Antwerpen10u00 - 13u00
Digitale Fotografie (Basis)20/02/2018Turnhout18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)20/02/2018Aalst18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)22/02/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)22/02/2018Mechelen18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)16/04/2018Turnhout18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)16/04/2018Kortrijk18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)17/04/2018Leuven18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)19/04/2018Brugge18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)21/04/2018Brussel10u00 - 13u00
Digitale Fotografie (Basis)30/04/2018Aalst18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)02/05/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)03/05/2018Gent18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)07/05/2018Mechelen18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Basis)26/05/2018Hasselt10u00 - 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

[button link=”https://www.media-school.be/inschrijven-opleidingen/?opleiding=GDIGFOT&cursus=Kapper&pagina=https://www.media-school.be/cursus/kapper/&inschrijvingsgeld=319&studieduur=6&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja” bgcolor=”#736F6E”]Inschrijven [button link=”https://www.bedrijfsbeheer.com/informatiebrieven/startdata_antwerpen.pdf” bgcolor=”#736F6E”]Alle lesdagen [button link=”https://www.media-school.be/veelgestelde-vragen/” bgcolor=”#736F6E”]FAQ

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je einddoel is een waardevol diploma

Na je opleiding leg je examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Alle diploma’s voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 319. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen. Voor sommige opleidingsonderdelen heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit kan je aankopen via de studentenwinkel. Zonder materiaal kan je niet deelnemen aan de praktijklessen. Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen. Je kan gebruik maken van de opleidingscheques en de ondernemersportefeuille, vermits onze school erkend is door de Vlaamse Gemeenschap. Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding.

Wat moet je nog meer weten?

[toggle title=”Wat leer je tijdens de opleiding kapper?”]
[titled_box variation=”black” title=”Cursusinhoud kapper”]

De opleiding kapper is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • basistechnieken dameskapsel
 • basistechnieken herenkapsel
 • de verzorging van het haar
 • kapseladviezen geven
 • basispermanenten
 • kleurtechnieken
 • brushing en watergolf
 • de verschillende haartypes
 • de gezichtsvormen
 • verzorgingsproducten
 • werken als zelfstandig kapster/kapper
 • een eigen salon opstarten

[toggle title=”Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kapper?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktisch verloop van de lessen”]

Je volgt een intensieve opleiding van 6 maanden waarin je vier uur les per week krijgt op onze school. Het theoretische gedeelte studeer je thuis in op je eigen tempo. Zo kunnen we tijdens de lessen veel nadruk leggen op de praktijk. De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren.

Je maakt tijdens de les gebruik van oefenhoofden om de verschillende technieken onder de knie te krijgen. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk praktijkervaring kan opdoen, wordt er later tijdens de lessenreeks met modellen gewerkt die je zelf meebrengt. De praktijklessen gaan door in de moderne kapsalons van topkapper De Cliént. Als student van de opleiding kapper is het een mooie extra om in de salons van een topkapper zoals De Cliént je eerste ervaring op te doen!

Op het einde van je opleiding heb je een examen op de school waarin zowel de theorie als praktijk aan bod komen. Wie het vestigingsattest wil behalen om zelfstandige te worden kan nadien een theoretisch examen afleggen voor de Centrale Examencommissie te Brussel. Tijdens onze lessen word je intensief voorbereid op het centrale examen. Wanneer je hiervoor slaagt, verkrijg je het waardevolle diploma van kapper!

[toggle title=”Wat heb je nodig voor de cursus kapper?”]

[titled_box variation=”black” title=”Praktijkmaterialen”]

Tijdens de lessen werk je als student met je eigen materiaal. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten als kapper. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.

[toggle title=”Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?”]
[titled_box variation=”black” title=”Bepaal je studietraject”]

Wil je je professioneel verder verdiepen? Volg dan de opleiding allround hairstyling of hairextensions.Zo schrijf je je in

Hieronder kan je de startdata op onze verschillende campussen terugvinden. De opleiding kapper duurt 24 weken. Je hebt één keer les per week, steeds op dezelfde dag en hetzelfde uur als wanneer de lessenreeks start.

Je kan jezelf inschrijven door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Je kan ook de inschrijvingsdocumenten toegestuurd krijgen via de post. Je bent pas ingeschreven voor een opleiding wanneer ook het inschrijvingsgeld is betaald op rekening Fortis 001-5361411-06 (IBAN BE 85001536141106 en BIC-code GEBABEBB). Je zet in de mededeling van je betaling “de naam van de student + naam van opleiding + startdatum + campus”.

[titled_box title=”Onze campussen” variation=”black”]
Start je opleiding in één van volgende locaties:
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

[button link=”https://www.media-school.be/inschrijven-opleidingen/?opleiding=GDIGFOT&cursus=Kapper&pagina=https://www.media-school.be/cursus/kapper/&inschrijvingsgeld=319&studieduur=6&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja/” size=”large” align=”center” bgcolor=”#736F6E”]Schrijf je in
[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

groepscursus fotografie mediaschool

[titled_box variation=”black” title=”Heb je nog vragen?”]

Kom gerust langs voor meer informatie over onze opleidingen op één van de secretariaten.
Bekijk de openingsuren of bel ons via het nummer 03 292 33 33.
Je kan natuurlijk ook steeds het contactformulier invullen of een kijkje nemen bij de FAQ-pagina.

avondschool digitale fotografie mediaschool

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lieve D. (Arendonk, België)

Ik wilde dolgraag kapster worden. Omdat ik een totaal andere vooropleiding genoten heb, had ik niet de nodige praktijkervaring. Daarom leken deze lessen mij ideaal om zelfstandig als kapster te beginnen. Ondertussen ben ik vijf maanden bezig als kapster in mijn eigen zaak.

Romy V.D.S. (Westende)

Tijdens de groepslessen word je perfect voorbereid om kapster te worden. Je leert enerzijds de praktijk. Anderzijds krijg je de theorie die noodzakelijk is om te slagen voor het examen bij de centrale examencommissie.

Kenny S. (Tongeren)

Dankzij deze leerrijke opleiding, ben ik nu aan het werk in de kapperszaak waar ik ook mijn stage deed. Ooit wil ik graag mijn eigen kapsalon openen nadat ik meer ervaring heb. Daarom heb ik nu reeds het attest behaald via de centrale examencommissie.

Samantha R. (Kortrijk)

De lessen werden gegeven door een zeer enthousiaste lesgeefster waardoor ik elke keer met plezier naar de lessen ging. Je leert tijdens de opleiding alles wat je nodig hebt in de praktijk. Na de opleiding ben ik meteen gestart met mijn eigen kapsalon.

Gerelateerd nieuws

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”1,19″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Avondonderwijs

Share This Article If You Liked It :)