teacherLabel

Christophe Claeys

4.8 / 5
Christophe Claeys is een enthousiaste en gemotiveerde ondernemer die als geen ander de klappen van de zweep kent om als jonge starter een onderneming uit het niets op te starten. Christophe heeft een eigen ontwerpbureau dat zich focust op grafisch ontwerp, fotografie en social media. Zijn ervaring als starter en als ondernemer geeft hij maar al te graag door aan zijn studenten. De lessenreeksen bij Christophe zijn opgebouwd rond creativiteit. Verwacht je tijdens de cursus Photoshop, Illustrator, InDesign en Creatief Ontwerp aan een explosie van enthousiasme, interactiviteit en bovenal inspiratie.

Ik vind het fantastisch om samen met mijn studenten aan het denken te slaan. Om inspiratie op te doen en mekaars creatief vat te triggeren. Aan het einde van een lessenreeks zien waartoe ik mijn studenten heb aangespoord, te zien wat zij nu kunnen verwezelijken, geeft mij een ontzettend voldaan gevoel” zegt Christophe.
readMore

Christophe Claeys givesCourses

InDesign

Turnhout

nextStartingDate 01/09/2021

Leer in een paar lessen alle tools en mogelijkheden van het programma InDesign kennen.

InDesign

Antwerpen

nextStartingDate 02/09/2021

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
InDesign01/09/202113/10/202118:3021:30Turnhout
InDesign02/09/202130/09/202118:3021:30Antwerpen

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses