teacherLabel

Evelien Barroo

4 / 5
Evelien Barroo is horecacoach met expertise in job- en mentale coaching.
Na haar studies hotelmanagement, is ze gestart in de horeca. Daar heeft ze ervaring opgedaan in het ondernemen en de retail; maar ook professional organizing en cultuurervaring door in het buitenland te wonen.
Tot op heden werkte ze als uitbater, consulent en supervisor waar ze in manager- en leiderschapsstijl, personeel hielp in hun taken. Zo konden ze al hun talenten ontplooien.
Door haar positieve ingesteldheid door het leven, hulpvaardig te zijn, gemotiveerd vooruit te kijken, hebben haar tot deze weg geleid!
 
  Create your own path!
Evelien Barroo is horecacoach met expertise in job- en mentale coaching.
Na haar studies hotelmanagement, is ze gestart in de horeca. Daar heeft ze ervaring opgedaan in het ondernemen en de retail; maar ook professional organizing en cultuurervaring do
readMore

Evelien Barroo givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0