Katrien Dewand2

Eerste examenklas Basis Digitale fotografie 2014

Ook in 2014 is de Basis Digitale fotografie weer en van de populairste cursussen van de mediaschool.be. Eind januari had de eerste klas praktijk examen. Docent Peter van Heulen, past zijn lessen aan, aan de groep. Het werd al snel duidelijk dat de groep erg creatief was. Dus er was werk aan de winkel om dit te stimuleren. Dit is ook duidelijk te zien in de eindwerken. Wat de studenten er van vonden is te lezen in de volgende citaten van de cursisten.

Het waren superleuke en leerrijke weken.  Te weten dat ik 2 weken voor aanvang van de les nog nooit een spiegelreflex in handen had

Ik vond de lessen ook zeer aangenaam en heb heel wat dingen bijgeleerd en ben dus algemeen erg tevreden dit gedaan te hebben. Ik denk er dan ook sterk aan om de cursus voor gevorderden ook nog te komen doen.

Bedankt voor fijne manier van lesgeven.

Ik vond de lessen ook leuk en leerzaam, ben blij dat ik het eindelijk gedaan heb. Ik kan je niet vergelijken met andere leerkrachten, maar je ademt fotografie en dat geeft je zin om op de hort te gaan en mooie foto’s te maken.

Kijk eens naar de onderstaande serie foto’s,  dit kan jij ook leren in zes weken. Schijf je nu in voor een cursus basis of gevorderden fotografie.

Klik op een foto om te vergroten. Met de pijltjes onder de foto, kan naar de volgende foto’s gaan.