Erkenningen

Erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid

De Mediaschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid in het kader van de Ondernemersportefeuille. Hierdoor kan je genieten van een gedeeltelijke terugbetaling van je opleiding die je volgt in groepslessen. Door deze erkenningen biedt de Mediaschool haar studenten een voordelige opleiding.

KMO portefeuille

ISO 9001-2008 gecertificeerd

De Mediaschool is bovendien ISO 9001-2008 gecertificeerd. Dit betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kunnen voorleggen om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. De opleidingen, het didactisch materiaal en de studiebegeleiding voldoen aan de strengste eisen. De ISO 9001-2008 erkenning is een ijzersterke kwaliteitsgarantie.

iso erkend

Erkende diploma’s

Alle diploma’s van De Mediaschool zijn erkende diploma’s waarmee je aan de slag kan als werknemer (arbeider of bediende) of als zelfstandig ondernemer. Dit wil zeggen dat al onze diploma’s voldoen aan de vestigingswet of aan de andere regels met betrekking tot dat specifieke beroep.

Nadat je examen hebt afgelegd krijg je van iedere opleiding een diploma, een certificaat of een getuigschrift. Dit document is in orde om te solliciteren als werknemer of te starten als zelfstandige indien je in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer.

Je kan ook via onze school een erkende opleiding bedrijfsbeheer volgen die je voorbereidt op het examen bedrijfsbeheer van de centrale examencommissie van de Federale Overheidsdienst Economie en Middenstand.

Tenslotte organiseert De Mediaschool ook voorbereidende cursussen op het examen van de Examencommissie Secundair Onderwijs. Je kan dus via onze school de perfecte voorbereiding krijgen om een erkend diploma secundair onderwijs te behalen voor de richting TSO Fotografie.

examencommissie

In orde met de Belgische en Nederlandse regelgeving

Met de diploma’s van de Mediaschool kan je zowel in Nederland aan de slag in dienstverband. De school wordt immers erkend door het Ministerie van Handel en Middenstand. Wanneer je dus studeert aan onze school ben je zeker dat je diploma in orde is met de regelgeving die betrekking heeft op jouw beroep!

Examen-garantie

De Mediaschool staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend in hun vakgebied. Op het einde van elke opleiding is er een examen. Wanneer je geslaagd bent krijg je een diploma. Mocht je onverhoopt toch niet geslaagd zijn voor het eerste examen, dan mag je altijd gratis herexamen afleggen bij je docent in de volgende lessenreeks.

Internationaal erkende school

De Mediaschool is internationaal erkend omwille van de professionele opleidingen. Daarom zijn er veel Nederlanders die bij een mediaopleiding in België komen volgen. Daarnaast kan je ook met je diploma zowel in België als Nederland als werknemer beginnen.

Mediaschool cursus opleiding cameratechnieken fotografie mediaopleiding

Cursus top tien

Cursussen per thema