Je hebt examengarantie

De Mediaschool staat bekend om hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Toch een herexamen? Dat plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens louter optioneel. Indien gewenst ontvang je een getuigschrift van deelname als je de lessen enkel volgt uit interesse.

Examen inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Je mag altijd herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega, en dit gebeurt kostenloos. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

Je hebt hoge slaagkansen

De Mediaschool behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via ons online leerplatform eCampus. Dat platform bevat examenvragen uit het verleden. Hier leg je testexamens af zodat je perfect inschat of je klaar bent voor het examen. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom van de eerste keer! De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0