Flexibel studeren

Modern en flexibel onderwijs, vlakbij jou

De Mediaschool biedt groepslessen aan op verschillende campussen verspreid over heel Vlaanderen. Er is dus altijd een campus bij jou in de buurt waar je de lessen kan gaan volgen. Zo kan je een cursus makkelijker combineren met je werk en gezin.

Je kan er ook steeds voor kiezen om je opleiding via thuisstudie te studeren. Je kan dan zelf bepalen wanneer je studeert. Je vragen en huistaken kan je via e-mail doorsturen naar je persoonlijke docent. Zo wordt je goed begeleid én kies je zelf je studieplanning.

Professioneel studiemateriaal

Via de Mediaschool ontvang je speciaal ontwikkeld, professioneel en doelgericht lesmateriaal. Bovendien ondersteunen we waar nodig onze cursusen met extra studieboeken en literatuur van toonaangevende auteurs binnen je vakgebied.

Het lesmateriaal van de school is geschreven door professionele auteurs en bovendien extra duidelijk, makkelijk leesbaar en begrijpelijk gemaakt. Want dankzij onze jarenlange ervaring in avondonderwijs weten we precies bij welke onderwerpen extra uitleg of praktijkvoorbeelden net het verschil maken.

Up-to-date lessenpakket

Al het lesmateriaal dat je van de Mediaschool ontvangt, is losbladig zodat we op elk moment aanpassingen kunnen doorvoeren. Indien nodig zullen we tijdens je studie gratis updates toesturen. Als er iets verandert in de examenvereisten bijvoorbeeld, brengen we onze studenten hiervan op de hoogte met zo’n update. Je bent er dus van verzekerd dat je lesmateriaal altijd up-to-date is en volledig aansluit op wat je moet kennen voor je examens.

mediaschool landschapsfotografie digitale fotografie

Cursus top tien