Altijd Examengarantie

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Toch een herexamen? Dan plan je dat met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht. Je krijgt ook een getuigschrift van deelname als je de lessen enkel volgt uit interesse.

examen inbregepenJe examen is inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Je mag je altijd blijven herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Deze extra service is volledig gratis. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!


Hoge slaagkansen

De Mediaschool behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via het online leerplatform. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom van de eerste keer! De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Eens je slaagt voor je examen krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0