Inschrijven thuisstudie iframetest

Schrijf je in voor de thuisstudie

Vul het onderstaande formulier volledig in om je in te schrijven voor de opleiding . Onze secretariaatsmedewerkers zullen je inschrijving zo snel mogelijk verwerken. Je krijgt een bevestiging als je het formulier correct hebt ingevuld.

Wat is de volgende stap?

Pas wanneer we je inschrijvingsgeld goed ontvangen hebben, ben je officieel ingeschreven. We sturen je dan een bevestiging via mail of per post. De maximale levertermijn van je thuiscursus bedraagt 14 dagen na ontvangst van het inschrijvingsgeld.

Wens je na betaling een factuur? Vermeld dan de naam van je bedrijf en je BTW-nummer.

We wensen je alvast veel succes met jouw opleiding en je toekomstige carrière!

Inschrijvingsformulier cursus

België Nederland anders

(mm/dd/yyyy)

(Voor een andere cursus klik hier.)

Factuurgegevens: Ik wens na betaling een factuur (enkel voor bedrijven)
Facturatieadres Mijn facturatieadres is anders dan bovenstaande afleveradres
Voorwaarden: *

Tip!

Veel studenten volgen deze opleiding, aangevuld met de thuiscursus bedrijfsbeheer. Zo behaal je snel het nodige attest om als zelfstandige te kunnen starten. Vandaag geniet je van 30% korting op de cursus bedrijfsbeheer, als je deze erbij neemt. Heel concreet: je betaalt voor deze extra cursus maar €138 i.p.v. €198.

Nee, liever niet

Tip!

Geïnteresseerd om je zaak ook online te starten? Veel studenten volgen de cursus bedrijfsbeheer, aangevuld met de thuiscursus webshop. Zo doe je snel de nodige kennis op om ook op het web geld te verdienen! Vandaag geniet je van 50% korting op de cursus webshop, als je deze erbij neemt. Heel concreet: je betaalt voor deze extra cursus maar €100 i.p.v. €200.

Nee, liever niet

Praktische info