Vernissage van Jimmy Bollaerts

Inhoud:

Op vrijdag 23 maart 2018 stelde fotograaf Jimmy Bollaerts zijn nieuw werk voor aan het grote publiek in onze Antwerpse campus. De vernissage "THE CINEMATIC PHOTOGRAPIC EXPERIENCE" was een samenhang van beelden, licht, geluid en geur. Heb jij ook een project gepland en zoek je nog een geschikte eventlocatie? Kijk dan zeker eens op schooltehuur.be.

Opleidingen:

Webdesign

Inhoud:

Volg een cursus websdesign

Opleidingen:

Oud-student Digitale Fotografie (Allround)

Inhoud:

Sophie Wils studeerde Digitale Fotografie (Alllround) aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Na haar opleiding specialiseerde ze zich in vastgoedfotografie. Ze is nu de trotse eigenaar van www.vastgoedfoto.be. In haar job komen de modules Lightroom en Landschaps- & Architectuurfotografie elke dag van pas. Volgend jaar zou Sophie nog graag de cursus Filmen met je spiegelreflexcamera volgen. Wat een bezige bij!

Opleidingen:

Opleiding Photoshop

Inhoud:

Volg de opleiding Photoshop en leer alles over de bewerking van foto's en afbeeldingen. Jij gaat keer op keer voor een feilloos resultaat. Een echte must voor elke fotograaf en voor elke grafisch vormgever!

Opleidingen:

Opleiding Grafisch Vormgever

Inhoud:

Wil jij creatief aan de slag gaan met programma's als Photoshop, Illustrator en InDesign? Wil jij je helemaal uitleven in de reclamewereld, professionele logo's ontwerpen voor bedrijven of prachtige illustraties maken voor oneindig veel doeleinden? Krijg dan hier alles in je mars om te starten als grafisch ontwerper!

Opleidingen:

Opleiding InDesign

Inhoud:

Wil jij professionele grafische ontwerpen leren maken met het programma InDesign? Dan ben je hier aan het juiste adres! Brochures, tijdschriften, commercieel drukwerk of zelfs e-books? Jij leert het allemaal!

Opleidingen:

Opleiding Illustrator

Inhoud:

Vectors leren maken doe je in de opleiding Illustrator! Met dit superhandige programma kan je je ontwerpen onbeperkt vergroten of verkleinen, en dat zonder kwaliteitsverlies. Niet verwonderlijk dus dat dit programma enorm veel toepassingen heeft in marketing, branding, reclame, print en nog zoveel meer.

Opleidingen:

Opleiding Photoshop

Inhoud:

Wil je foto's professioneel leren bewerken met het programma Photoshop? Je eigen Instagram-account next level maken? Of je grafische skills bijschaven om een job te scoren in een reclamebureau? Ontdek dan hier alle tools, mogelijkheden en geheimen van Photoshop!

Opleidingen:

Cursus Digitale Fotografie

Inhoud:

Heb je een professioneel fototoestel waarmee je unieke foto's wil nemen, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

Opleidingen:

Opleiding Webdesigner

Inhoud:

Zelf websites bouwen - van A tot Z. Klinkt dat als een droomjob? Schrijf je dan in voor de cursus Webdesign en ontdek hoe jij professioneel werkt met HTML en CSS. De juiste graphics, originele en unieke content, online formulieren, mobile responsiveness,... Jij krijgt het allemaal in de vingers!

Opleidingen:

Opleiding Lightroom

Inhoud:

Ben je fotograaf en wil je graag orde en structuur in je foto's aanbrengen, en ze tegelijk ook kunnen bewerken? Dan is Lightroom de oplossing die je zoekt! Dit handige programma kent na deze opleiding geen geheimen meer voor jou.

Opleidingen:

Cursus Portretfotografie

Inhoud:

Wil je intrigerende portretten leren maken? Wil je te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus Portretfotografie.

Opleidingen:

Cursus Landschapsfotografie

Inhoud:

Een prachtig landschap of gebouw in beeld brengen vereist kennis en vaardigheid om de adembenemende uitzichten die je met je eigen ogen waarneemt, over te brengen op een tweedimensionale foto. Hoe je dit precies aanpakt en waar je op moet letten om een spektakelfoto te trekken, zie je in de cursus Landschaps- en Architectuurfotografie.

Opleidingen:

Cursus Fashionfotografie

Inhoud:

Wil je je fotografieskills uitbreiden en modellen op beeld leren vastleggen? Tijdens de lessen Fashionfotografie ontdek je alle geheimen om prachtig werk af te leveren met je eigen spiegelreflex- of systeemcamera.

Opleidingen:

Cursus Studio- en Productfotografie

Inhoud:

Zet je vaardigheden als fotograaf helemaal op punt tijdens de lessen Studio- en Productfotografie. Je leert modellen en producten fotograferen terwijl je rekening houdt met belichting, compositie en achtergrond.

Opleidingen:

Cursus Social Media Marketing

Inhoud:

Wil je leren hoe je Facebook, Instagram, Twitter en meer kanalen kan gebruiken om actief je bedrijf te promoten en je producten of diensten in de kijker te zetten? Leer dan alle prijktijkgerichte tips & tricks in de cursus Social Media Marketing zodat je ook online jouw omzet kan vergroten!

Opleidingen:

Cursus Copywriter

Inhoud:

Wil je de geheimen kennen van een boeiende tekst? Wil je professioneel leren schrijven voor websites, reclame en kranten? Dan is de opleiding tot Copywriter helemaal op jou afgestemd. Schrijf je snel in, en leer schrijven als een pro!

Opleidingen:

Opleidingen in Grafische Vormgeving

Inhoud:

Wil jij creatief aan de slag met je computer om designs te maken voor flyers, posters of reclame? Wil je professioneel foto's leren bewerken in Photoshop, zelf websites leren bouwen of deskundig video's monteren? Dan hebben wij de opleiding die jij zoekt!

Opleidingen: