Jimmy Bollaerts - Vernissage in onze Campus

Inhoud:

Op vrijdag 23 maart 2018 stelde fotograaf Jimmy Bollaerts zijn nieuw werk voor aan het grote publiek in onze campus Lange Klaren te Antwerpen. De vernissage "THE CINEMATIC PHOTOGRAPIC EXPERIENCE" was een samenhang van beelden, licht, geluid en geur.
 
Heeft u ook een project gepland en zoekt u nog een geschikte locatie? Kijk dan zeker eens op schooltehuur.be
 
Wil jij ook in de voetsporen treden van Jimmy Bollaerts, bekijk dan zeker ons cursusaanbod hieronder.

Opleidingen:

Webdesign

Inhoud:

Volg een cursus websdesign

Opleidingen:

Oud-student Allround Fotografie

Inhoud:

Sophie Wils is een oud-student fotografie aan het centrum voor avondonderwijs. Na haar opleiding heeft zij zichzelf gespecialiseerd in vastgoedfotografie en is nu de trotse eigenaar van www.vastgoedfoto.be
 
Tijdens de opleiding waren Architectuurfotografie en Lightroom een van de belangrijkste onderdelen die ze nu nog dagelijks gebruikt.
 
Sophie zou volgend jaar de cursus "Filmen met je spiegelreflexcamera" willen volgen aan het Centrum voor Avondonderwijs.

Opleidingen:

Cursus Photoshop

Inhoud:

Volg een cursus Photoshop en leer alles over beeldbewerking. Deze cursus is een echte must voor een Grafisch Vormgever!

Opleidingen:

Cursus Grafisch Vormgever

Inhoud:

Wil jij creatief aan de slag gaan met programma's zoals Photoshop, Illustrator en InDesign en je helemaal uitleven in de reclamewereld, professionele logo's ontwerpen voor bedrijven of prachtige illustraties maken voor oneindig veel doeleinden? Ontdek dan hier of jij het in je mars hebt om Grafisch Ontwerper te worden!

Opleidingen:

Cursus InDesign

Inhoud:

Wil jij professioneel grafisch leren ontwerpen met het programma InDesign? Leer dan alles over opvallende posters maken, informatieve brochures ontwerpen, boeken samenstellen, etc.

Opleidingen:

Cursus Illustrator

Inhoud:

Vectors leren maken doe je met de opleiding Illustrator! Hiermee kan je je ontwerpen onbeperkt vergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Niet verwonderlijk dus dat dit programma enorm veel toepassingen heeft in marketing, branding, reclame, print etc...

Opleidingen:

Cursus Photoshop

Inhoud:

Wil je foto's professioneel leren bewerken met het programma Photoshop? Je eigen instagram account next level maken of je grafische skills bijschaven en aan de slag gaan in een reclamebureau? Ontdek hier alle Photoshoptechnieken en -geheimen!

Opleidingen:

Cursus Digitale Fotografie

Inhoud:

Heb je een professioneel fototoestel waarmee je unieke foto's wil nemen, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

Opleidingen:

Cursus Webdesigner

Inhoud:

Zelf websites bouwen - van A tot Z. Klinkt dat als een droomjob voor jou? Schrijf je dan in voor de cursus Webdesign en ontdek hoe jij professioneel met HTML en CSS de juiste graphics op je website plaatst, originele en unieke content maakt, formulieren toevoegt en je hele website responsive maakt voor mobiel gebruik (smarthphones en tablets)!

Opleidingen:

Cursus Lightroom

Inhoud:

Ben je fotograaf en wil je graag orde en structuur in je foto's aanbrengen, en ze tegelijk ook kunnen bewerken? Dan is Adobe Lightroom een must voor jou. Dit handige programma kent na de opleiding geen geheimen meer voor jou.

Opleidingen:

Cursus Portretfotografie

Inhoud:

Wil je intrigerende portretten leren maken? Wil je te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus Portretfotografie.

Opleidingen:

Cursus Landschapsfotografie

Inhoud:

Een prachtig landschap of gebouw in beeld brengen vereist kennis en vaardigheid om de adembenemende uitzichten die je met je eigen ogen waarneemt, over te brengen op een tweedimensionale foto. Hoe je dit precies aanpakt en waar je op moet letten om een spektakelfoto te trekken, zie je in de cursus Landschaps- en Architectuurfotografie.

Opleidingen:

Cursus Fashionfotografie

Inhoud:

Wil je je fotografieskills uitbreiden en modellen op beeld leren vastleggen? Tijdens de lessen Fashionfotografie ontdek je alle geheimen om prachtig werk af te leveren met je eigen spiegelreflex- of systeemcamera.

Opleidingen:

Cursus Studio- en Productfotografie

Inhoud:

Zet je vaardigheden als fotograaf helemaal op punt tijdens de lessen Studio- en Productfotografie. Je leert modellen en producten fotograferen terwijl je rekening houdt met belichting, compositie en achtergrond.

Opleidingen:

Cursus Social Media Marketing

Inhoud:

Wil je leren hoe je Facebook, Instagram, Twitter en meer kanalen kan gebruiken om actief je bedrijf te promoten en je producten of diensten in de kijker te zetten? Leer dan alle prijktijkgerichte tips & tricks in de cursus Social Media Marketing zodat je ook online jouw omzet kan vergroten!

Opleidingen:

Cursus Copywriter

Inhoud:

Wil je de geheimen kennen van een boeiende tekst? Wil je professioneel leren schrijven voor websites, reclame en kranten? Dan is de opleiding tot Copywriter helemaal op jou afgestemd. Schrijf je snel in, en leer schrijven als een pro!

Opleidingen: