Frederik over zijn opleiding tot webdesigner

Dit is Frederik. Hij studeerde onlangs af als webdesigner aan onze school en begon aan een geheel nieuwe carrière. Hij vertelt hoe deze periode hem ertoe bracht nieuwe doelen te stellen en alles op te geven om zijn diploma te behalen.

moreInfo

ICT & Webdevelopment: een sector boordevol potentieel

Wil jij een job in de ICT-sector aan de haak slaan? Veel werkgelegenheid en hoge lonen maken de sector erg interessant. Dankzij onze opleidingen start jij binnenkort een succesvolle carrière in de alomtegenwoordige ICT-sector!

moreInfo

Word net zoals Gemma een betere illustrator met Adobe Illustrator

Droom je ervan om illustraties voor drukwerk te maken? Doe dan zoals oud-studente Gemma (29) en schrijf je in voor de opleiding Illustrator voor Gevorderden. "Mijn grafische skills zijn dankzij deze cursus op drie vlakken verbeterd", aldus Gemma. Speciaal voor jou neemt ze even de tijd om de troeven van deze splinternieuwe opleiding uit de doeken te doen.

moreInfo

Ontdek Adobe Sensei, het slimste snufje van Photoshop

Wie in de grafische sector aan de slag wil gaan, blijft maar best op de hoogte van de laatste nieuwe snufjes van Adobe Photoshop. Dit populaire beeldbewerkingsprogramma omvat heel wat geavanceerde tools die jouw designs naar een hoger niveau tillen. Zo ook Adobe Sensei: artificiële intelligentie die jouw creatieve en commerciële potentieel verbetert.

moreInfo

5 functies van InDesign die je moet kennen

InDesign is een belangrijke tool in de grafische vormgeving. Dit veelzijdige opmaakprogramma van Adobe is dé referentie voor de digitale samenstelling van drukwerk. Wil je graag aan de slag binnen de grafische, creatieve of commerciële sector? Dan is een grondige kennis van InDesign een enorme troef. Wil je weten of je basiskennis van deze populaire software

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0