teachersHeading

De Mediaschool is een echte ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je de echte praktijk, zoals je die nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan de Mediaschool? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Christophe Claeys

gives courseTeachers Grafisch Vormgever Allround in Bruxelles / Brussel andTeachersOverview 5 moreCourses

Reinhart Cosaert

gives courseTeachers Immofotografie in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Jill François

gives courseTeachers Interieurstylist Basis in Aalst andTeachersOverview 2 moreCourses

Patrick SCHOENAERS

gives courseTeachers Bedrijfsbeheer in Bruxelles / Brussel andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Pascal Deroover

gives courseTeachers Rekruteren met Social Media in Antwerpen andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Koen Houbrechts

gives courseTeachers Grafisch Vormgever Allround in Hasselt andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons de Mediaschool verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij de Mediaschool. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses