teacherLabel

Ellen Goolaerts

4/5

Ellen's fascinatie voor make-up begon op haar 15e, toen ze haar allereerste make-up les volgde op school terwijl ze bio-esthetiek studeerde. Deze ervaring zette haar op het pad van schoonheid en creativiteit. Na haar middelbare school besloot ze haar passie serieus te nemen en werd ze student aan de internationale school van Make-Up For Ever Academy in Brussel.

Ellen's allereerste professionele kans kwam snel. Ze werd gevraagd als make-up assistente voor opdrachten van Lidl en Kipling. Deze ervaring opende de deuren naar een boeiende carrière in commerciële make-up en televisieproducties. Zo deelde ze haar creativiteit en passie met diverse gezichten en projecten, waaronder opdrachten voor Gene Thomas, Tagmag, Delhaize, Kom op tegen kanker, Proximus, Babyliss,...

Wat Ellen het meest fascinerend vindt aan make-up is het feit dat geen enkel gezicht hetzelfde is. Met kleuren en texturen werken, is voor haar als het schilderen op een levend canvas. Zo creëert ze steeds weer unieke looks die de persoonlijkheid en schoonheid van elk individu benadrukken.

Ellen is een zeer meelevend persoon en niets geeft haar meer voldoening dan anderen te helpen ontdekken hoe ze hun eigen schoonheid kunnen versterken met behulp van make-up. Haar missie is om anderen te inspireren, zelfvertrouwen te geven en te laten zien dat make-up een kunstvorm is die voor iedereen toegankelijk is.

teacherGivesCourse Dag- en Avondmake-up.

Ellen Goolaerts givesCourses

Dag- en Avondmake-up

Volg de opleiding Dag- en Avondmake-up en word een krak in je vak als Make-upartiest.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-