Nieuws

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

2

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele opendeurdagen. Tijdens deze dagen kan je vrijblijvend langskomen in onze campussen om kennis te maken met docenten, studenten en het vernieuwde opleidingsaanbod. Onze professionele medewerkers geven je die dag uitgebreid studieadvies. Bovendien kan je al wholesale NFL jerseys het cursusmateriaal inkijken, zodat je weet be waaraan je begint.

Je kan langskomen op zaterdag 7 september in de campus Antwerpen. Op zondag 8 september ben je welkom in de campus Gent. Een weekend later op zaterdag 14september kan je terecht in campus Hasselt.

Je krijgt die dagen de kans om bij een hapje cheap jerseys en een drankje kennis te maken met het volledige opleidingsaanbod. missbruksv?rd, Kortom, wholesale NFL jerseys deze dagen mag je niet missen!

 1. Vanden Bossche Luc
  Vanden Bossche Luc11-28-2013

  Welke docent zou op 7 december in Antwerpen aanwezig zijn voor de cursus digitale fotografie ?

  • Nick Van Boxel
   Nick Van Boxel11-29-2013

   Hallo Luc

   Tijdens de opendeurdag van het CVA op 7 december in Antwerpen zal Frank Roels aanwezig zijn. Hij is docent voor de opleiding digitale fotografie. Mr. Roels zal van 09u00 tot 17u00 met plezier antwoorden op al uw vragen.

   Meer informatie over de infodag vindt u hier.

   Nick Van Boxel
   CVA

Leave a Reply

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!