Cursus Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 236 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus assertiviteit en zelfvertrouwen assertiviteit zelfvertrouwen, grenzen stellen, zelfzekerheid, opkomen voor jezelf, assertiviteitstraining, zelfinzicht, weerbaarheid, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding assertiviteitstraining

cursus assertiviteit en zelfvertrouwen opleiding assertiviteitscoach coaching

Word assertiviteitscoach in 5 weken

Assertiviteit zorgt ervoor dat je kunt opkomen voor jezelf. Bovendien leer je in de juiste omstandigheden op een correcte manier overkomen zodat je zonder problemen je mening kan uiten en conflicten kan aanpakken. Opkomen voor jezelf en helder communiceren zijn een geweldige troeven in het professionele leven maar helpen je natuurlijk ook persoonlijk een stap vooruit!

Iedereen voelt zich wel eens verlegen. Je gaat naar een feestje met veel onbekenden, je moet praten voor een groep, je baas vraagt je om een dossier meer toe te lichten. Onzekerheid kan verlammend werken. Deze cursus richt zich tot iedereen die voor een uitdaging staat en soms al te zeer twijfelt aan zijn capaciteiten. Ook wie graag een leidinggevende functie ambieert, zal dankzij deze cursus meer inzicht verwerven in de kwaliteiten van een goed leider.

Wil je starten als assertiviteitscoach in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding assertiviteitstraining van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van assertiviteitscoach snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding assertiviteitstraining aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als assertiviteitscoach. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als assertiviteitscoach, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding assertiviteitstraining!

Professionele opleiding assertiviteit en zelfvertrouwen

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als assertiviteitscoach moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van assertiviteitscoach aan.

Voor wie is deze opleiding assertiviteit en zelfvertrouwen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding assertiviteitstraining is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma assertiviteitscoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding assertiviteitstraining wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Assertiviteitstraining 15/01/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Assertiviteitstraining 18/02/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Assertiviteitstraining 20/02/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Assertiviteitstraining 05/05/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Assertiviteitstraining 17/05/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige assertiviteitscoach die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot assertiviteit en zelfvertrouwen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van management. Deze cursus assertiviteit en zelfvertrouwen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma assertiviteit en zelfvertrouwen

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 236 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 213 euro.


Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding assertiviteit en zelfvertrouwen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding assertiviteit en zelfvertrouwen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus assertiviteit en zelfvertrouwen?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Hanne L. (Kasterlee)

Voor je zelf durven opkomen en assertief reageren is iets dat je kan leren. Dat heb ik zelf kunnen ondervinden door de groepslessen te volgen. Spreken in groep, onbekende mensen aanspreken, ik durf het nu allemaal.

Elisabeth V. (Waregem)

De oefeningen en rollenspelen die we in de lessen deden, hebben me veel bijgeleerd over hie je meer zelfvertrouwen moet hebben en uitstralen. Door enkele simpele tips ben ik een stuk zelfzekerder geworden.

Stijn P. (Breda, Nederland)

De docent neemt ruim de tijd om iedereen persoonlijk advies te geven. Iedere persoon is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig. Door de cursisten voldoende aandacht te geven, wordt het zelfvertrouwen al versterkt.

Francis S. (Hombeek)

Bij mijn inschrijving op het secretariaat in Antwerpen heeft de secretariaatsmedewerkster mij prima geholpen. Ze heeft mij perfect uitgelegd wat de cursusinhoud is en wat ik kon verwachten van de opleiding. Bedankt hiervoor.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!