Cursus Basis Management

Praktische info
  • Duur: 12 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 485 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus basis management basis management, managementtechnieken, Leiding geven, managen, coachen, motiveren, delegeren, manager, management skills, communicatietechnieken, timemanagement, managementfunctie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding managementtechnieken

cursus basis management opleiding manager management

Word manager in 12 weken

Het managen van een team is een boeiende en uitdagende opdracht. Je werkt samen met collega’s, je delegeert taken, je denkt op lange termijn, je volgt de dagelijkse evolutie op, je hebt mensenkennis en kunt motiveren en overtuigen.

Wie vol ambitie zit en wil doorgroeien als leidinggevende zit zeker goed met deze opleiding. ook mensen met een eigen zaak, kunnen hun leader skills optimaliseren. Wil je graag weten hoe je een team professioneel kan managen? Ambieer je een carrière in een leidinggevende functie? Wil je leren hoe je je werknemers motiveert en coacht? Wil je samen met jouw team de top bereiken? Dan is deze groepsles basis management zeker iets voor jou!

Beroep met toekomst

Als manager vervul je een spilfunctie in ieder bedrijf. Je bent namelijk de onmisbare schakel tussen het topmanagement en de werkvloer. Als manager neem je dus een erg belangrijke en dankbare taak op je schouders. De opleiding basis management leert je alle vaardigheden en attitudes om jouw team perfect te managen.

De opleiding managementtechnieken aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als manager. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als manager, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding managementtechnieken!

Professionele opleiding basis management

Je start met het aanleren van verschillende communicatietechnieken. Zo kan je op een heldere en duidelijke manier je ambities en doelen bepalen en overbrengen. Vervolgens krijg je onder de knie hoe je jouw personeel motiveert, coacht en beloont. Enkel zo is het mogelijk om met jouw werknemers uitstekende resultaten te boeken. Tot slot krijg je onder de knie hoe je als manager efficiënt en effectief met jouw tijd omgaat en prioriteiten stelt.

Aan het einde van deze lessenreeks heb je een brede kennis op het vlak van bedrijfsorganisatie, personeelsbeleid, communicatiemanagement en timemanagement. Bovendien bevat deze cursus tal van direct toepasbare praktijkvoorbeelden. Kortom, de groepsles basis management stoomt je helemaal klaar om een managementfunctie in te vullen. Deze cursus is een must voor ondernemers met een eigen zaak of als je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Voor wie is deze opleiding basis management bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding managementtechnieken is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding managementtechnieken wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Basis Management 23/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Basis Management 19/02/2018 Roeselare 18u30 – 21u30
Basis Management 12/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Basis Management 14/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Basis Management 20/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Basis Management 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige manager die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot basis management kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van management. Deze cursus basis management is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma basis management

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 485 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 48 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 437 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding basis management?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding basis management?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus basis management?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Andy L. (Deurne)

Vorige maand heb ik mijn eerste werknemer aangenomen. Omdat ik vanaf het begin op een correcte manier met hem wil samenwerken, heb ik de lessen basis management gevolgd. De zaken die ik er geleerd heb, kan ik dagelijks toepassen.

Tina V.D.P. (Aalst)

Omdat ik binnenkort de leiding van een team krijg, heeft mijn werkgever me de kans gegeven om hiervoor lessen te volgen. We hebben samen rond gekeken voor de beste opleiding en al snel kwamen we bij de Mediaschool uit. We zijn beide tevreden over onze keuze.

Dries O. (Dendermonde)

Omdat ik in Antwerpen werk, heb ik de lessen op de Frankrijklei gevolgd. We kregen les in hele mooie en verzorgde lokalen. Het is aangenaam om in zo'n omgeving nieuwe zaken aangeleerd te krijgen.

Wilco L. (Venlo, Nederland)

Ik ben deze opleiding speciaal in België komen volgen omdat bedrijven in Nederland veel waarde hechten aan Vlaamse opleidingen. En ik moet toegeven, het was inderdaad een hele professionele en boeiende opleiding.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!