https://player.vimeo.com/video/199181670″

Cursus Copywriter

[fancy_list style =”check_list” variation=”black”]

 • Duur: 10 lessen
 • Voor iedereen: ja
 • Waardevol diploma: ja
 • Lesgeld: 540 euro
 • KMO-portefeuille: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-os/?opleiding=GCOPYWR&cursus=copywriter&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/opleiding/copywriter/&inschrijvingsgeld=540&vroegboekkortingspercentage=10&vroegboektotaal=486&vroegboekkorting=54&studieduur=10&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja&school=inschrijven-os&dl=download-gratis-hoofdstuk-os&hasselt=540” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

cursus copywriter copywriter, copywriting, teksten, schrijftaal, doelpubliek, website, e-mail, folder, verkoopbrief, uitgever, krant, bedrijf, reclamebureau, schrijfopdrachten, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding copywriting

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]
[fancy_list style =”circle_arrow” variation=” black”]

cursus copywriter opleiding copywriter schrijftechniek

cursus copywriter opleiding copywriter schrijftechniek

Word copywriter in 10 weken

Als copywriter is het de kunst om boeiende en overtuigende teksten te creëren. Je schrijft niet enkel voor traditionele media zoals kranten en tijdschriften, maar ook op nieuwe media als blogs, Facebook en Twitter zal je je schrijftalent kunnen inzetten.

Elke keer dien je als copywriter mensen te overtuigen en je tekst goed afstemmen op het doelpubliek. Een website, mail, folder of verkoopbrief staan of vallen met de teksten. Het is ook belangrijk alle media goed af te wegen en in te spelen op het specifieke publiek dat daar een beroep op doet. Ook dien je je te verdiepen in de eigenheid van je klant, in zijn product of dienst en in de boodschap die hij wil overbrengen.

Wil je starten als copywriter in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding copywriting van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van copywriter snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Copywriting leer je niet ván papier, maar óp papier. Je krijgt het vak onder de knie door het te doen, door zelf teksten te schrijven en concepten te ontwikkelen. Je maakt verschillende schrijfopdrachten en krijgt opbouwende feedback van jouw docent.

Tijdens deze praktijkgerichte groepsles zal je kennis maken met alle vaardigheden en technieken om van elke tekst een succes te maken. Je zal in een nabije toekomst originele en succesvolle reclamecampagnes op poten kunnen zetten.

De opleiding copywriting aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als copywriter. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als copywriter, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding copywriting!

Professionele opleiding copywriter

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als copywriter moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van copywriter aan.

Voor wie is deze opleiding copywriter bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding copywriting is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma copywriter binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding copywriting wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

cursus copywriting

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

cursus copywriter opleiding copywriter GCOPYWR

cursus copywriter

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Copywriter19/02/2018Roeselare18u30 - 21u30
Copywriter14/03/2018Gent18u30 - 21u30
Copywriter19/03/2018Leuven18u30 - 21u30
Copywriter19/03/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Copywriter26/03/2018Brussels-City18u30 - 21u30
Copywriter25/04/2018Hasselt18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige copywriter die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot copywriter kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van media & journalistiek. Deze cursus copywriter is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een waardevol diploma copywriter

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 540 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 54 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 486 euro.

avondschool copywriting cursus copywriter opleiding schrijftechniek

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus copywriter copywriter, copywriting, teksten, schrijftaal, doelpubliek, website, e-mail, folder, verkoopbrief, uitgever, krant, bedrijf, reclamebureau, schrijfopdrachten, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding copywriting


Wat moet je nog meer weten?

[toggle title=”Wat is de cursusinhoud van de opleiding copywriter?”]
[titled_box variation=”black” title=”Cursusinhoud copywriter”]

De opleiding copywriter is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • Je toekomstmogelijkheden als copywriter
 • Starten als zelfstandig copywriter/freelancer
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • Persberichten en speeches schrijven
 • Flitsend schrijven voor radio en televisie
 • Eigenschappen van een goede copywriter
 • Schrijven voor het internet en sociale media
 • Doelgroepen en doel van de opdracht bepalen
 • Een concept bedenken
 • Creatief brainstormen
 • Werken in de reclamewereld
 • Overheidscommunicatie en bedrijfsbladen
 • Een correcte schrijfstijl hanteren
 • Omgaan met deadlines
 • Vlotte schrijftips en tricks

[toggle title=”Wat kan je verwachten tijdens de opleiding copywriter?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktisch verloop van de lessen”]

Je volgt een intensieve opleiding van 10 lessen. Elke les duurt 3 uren. Het theoretische gedeelte studeer je zelf thuis op je eigen tempo. Zo kunnen we tijdens de lessen veel nadruk leggen op de praktijk. De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren.

De opleiding copywriting wordt gegeven in kleine groepjes zodat de persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Les volgen aan de Mediaschool is een beleving. Je leert nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen kennen.

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

[toggle title=”Welk materiaal heb je nodig voor de cursus copywriter?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktijkmaterialen voor de cursus copywriting”]

Tijdens deze groepslessen heb je enkel het cursusmateriaal nodig dat je bij de eerste les krijgt. Voor deze opleiding dien je dus geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

[toggle title=”Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?”]
[titled_box variation=”black” title=”Wil je nog een vervolgopleiding volgen?”]

Na het volgen van de opleiding copywriter kan je jezelf verder verdiepen of specialiseren. Volgende opleidingen werden gevolgd door je medestudenten en zijn zeker een meerwaarde voor jouw carrière:

[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

Wanneer je interesse hebt voor één van de bovenstaande opleidingen nodigen we je graag uit op één van onze secretariaten voor een persoonlijk gesprek. We kunnen je dan persoonlijk studieadvies geven en je de cursussen laten inkijken.

[titled_box variation=”back” title=”Heb je nog vragen?”]

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lore G. (Kortrijk)

Als zelfstandig fotograaf heb ik natuurlijk een aantrekkelijke website nodig om zo veel mogelijk bezoekers aan te trekken. De foto’s waren uiteraard al goed, maar nu zijn ook de teksten op een heldere en professionele manier geschreven. Dit leidt direct tot een groter bezoekersaantal.

Yannick R. (Lokeren)

Doorheen de lessen heb ik heel veel geleerd van onze docent. Vooral de technieken om logische structuren en heldere bewoordingen te gebruiken, werden sterk belicht.

Senne I. (Bilzen)

Dit was de eerste keer dat ik een opleiding via de Mediaschool gevolgd heb en het is zeker een aanrader. Het is een degelijke opleiding die wordt gegeven door een professionele docent.

Olivia C. (Schilde)

Ik vond het heel fijn om de groepslessen te volgen. Er hing een plezante sfeer en iedereen was bereid om elkaar te helpen. We hebben met enkele cursisten beslist dat we ook de groepslessen creatief schrijven gaan volgen.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”7″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Share This Article If You Liked It :)