https://player.vimeo.com/video/199181670″

Cursus E-Marketing

[fancy_list style =”check_list” variation=”black”]

 • Duur: 5 lessen
 • Voor iedereen: ja
 • Waardevol diploma: ja
 • Lesgeld: 248 euro
 • KMO-portefeuille: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-os/?opleiding=GEMARKE&cursus=e-marketing&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/opleiding/e-marketing/&inschrijvingsgeld=248&vroegboekkortingspercentage=10&vroegboektotaal=224&vroegboekkorting=24&studieduur=5&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja&school=inschrijven-os&dl=download-gratis-hoofdstuk-os&hasselt=248” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

cursus e-marketing online marketing, e-marketing, e-marketeer, online marketeer, marketingdoelstellingen, online toepassingen, marketingacties, klanten, klantengroep, doelgroep, vraag en aanbod, internet marketing, social media, viral marketing, googlecampagnes, zoekmachine, seo, sea, internetcommunicatie,groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding internetmarketing

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]
[fancy_list style =”circle_arrow” variation=” black”]

cursus e-marketing opleiding e-marketeer marketing

cursus e-marketing opleiding e-marketeer marketing

Word e-marketeer in 5 weken

Internet is de dag van vandaag hét medium bij uitstek om je marketingdoelstellingen te realiseren. Online toepassingen bieden tal van interessante mogelijkheden om (nieuwe) klanten te bereiken. Dankzij een goede positie in zoekmachines, een succesvolle nieuwsbrief en aanwezigheid bij social media komen jouw marketingacties in een stroomversnelling. E-marketing is het fundament en kloppend hart van elk succesvol bedrijf!

Dankzij e-marketing bereik je jouw klant maximaal. Het laat toe om een veel ruimere klantengroep aan te spreken. Je kunt ook sneller reageren op vragen en aanbiedingen. Je zorgt voor aanwezigheid op Facebook, Twitter, Linked In en andere sociale media en blogs. Dankzij deze marketingmiddelen breng jij de verkoop in een stroomversnelling.

Wil je starten als e-marketeer in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding internetmarketing van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van e-marketeer snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding internetmarketing aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als e-marketeer. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als e-marketeer, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding internetmarketing!

Professionele opleiding e-marketing

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als e-marketeer moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van e-marketeer aan.

Bovendien leer je online te adverteren en haal je het maximum uit Google adwords. Dit is een goede voorbereiding op je Google Certification. Tot slot krijg je meer inzicht hoe je campagnes evalueert, bijstuurt en opvolgt. Na deze cursus heb je dan ook alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om als succesvolle e-marketeer aan de slag te gaan.

Voor wie is deze opleiding e-marketing bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding internetmarketing is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma e-marketeer binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding internetmarketing wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

cursus internetmarketing

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

cursus e-marketing opleiding e-marketeer GEMARKE

cursus e-marketeer

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige e-marketeer die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot e-marketing kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus e-marketing is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een waardevol diploma e-marketing

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 248 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 24 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 224 euro.

avondschool internetmarketing cursus e-marketeer opleiding marketing

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus e-marketing online marketing, e-marketing, e-marketeer, online marketeer, marketingdoelstellingen, online toepassingen, marketingacties, klanten, klantengroep, doelgroep, vraag en aanbod, internet marketing, social media, viral marketing, googlecampagnes, zoekmachine, seo, sea, internetcommunicatie,groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding internetmarketing


Wat moet je nog meer weten?

[toggle title=”Wat is de cursusinhoud van de opleiding e-marketing?”]
[titled_box variation=”black” title=”Cursusinhoud e-marketing”]

De opleiding e-marketing is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

 • Je toekomstmogelijkheden als e-marketeer
 • Starten als zelfstandig e-marketeer
 • Strategie, plan en budget
 • De ideale online marketing-mix samenstellen
 • Online marketing vs. traditionele marketing
 • Websites en webwinkels
 • Blogs gebruiken voor online marketing
 • Social media en online marketing
 • Online marktonderzoek
 • Online adverteren + belangrijke begrippen
 • SEO: Search Engine Optimazation
 • SEA: Search Engine Advertising
 • Vormen en voordelen van e-mail marketing
 • Marketing op Facebook, Twitter, LinkedIn
 • Het bedenken van succesvolle campagnes
 • Customer Relationship Management
 • Online consumentengedrag
 • Het gebruiken van landingspagina’s
 • Creatieve virale marketingcampagnes
 • Analyse van online consumentengedrag

[toggle title=”Wat kan je verwachten tijdens de opleiding e-marketing?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktisch verloop van de lessen”]

Je volgt een intensieve opleiding van 5 lessen. Elke les duurt 3 uren. Het theoretische gedeelte studeer je zelf thuis op je eigen tempo. Zo kunnen we tijdens de lessen veel nadruk leggen op de praktijk. De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren.

De opleiding internetmarketing wordt gegeven in kleine groepjes zodat de persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Les volgen aan de Mediaschool is een beleving. Je leert nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen kennen.

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

[toggle title=”Welk materiaal heb je nodig voor de cursus e-marketing?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktijkmaterialen voor de cursus internetmarketing”]

Tijdens deze groepslessen heb je enkel het cursusmateriaal nodig dat je bij de eerste les krijgt. Voor deze opleiding dien je dus geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

[toggle title=”Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?”]
[titled_box variation=”black” title=”Wil je nog een vervolgopleiding volgen?”]

Na het volgen van de opleiding e-marketing kan je jezelf verder verdiepen of specialiseren. Volgende opleidingen werden gevolgd door je medestudenten en zijn zeker een meerwaarde voor jouw carrière:

[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

Wanneer je interesse hebt voor één van de bovenstaande opleidingen nodigen we je graag uit op één van onze secretariaten voor een persoonlijk gesprek. We kunnen je dan persoonlijk studieadvies geven en je de cursussen laten inkijken.

[titled_box variation=”back” title=”Heb je nog vragen?”]

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Michel L. (Neeroeteren)

Door het volgen van de cursus internetmarketing kan ik mijn zelfstandige webdesign activiteiten beter promoten op het web. Hoe het internet werkt, wist ik wel. Nu kan ik er ook succesvolle marketingcampagnes op voeren.

Thomas B. (Olen)

Het bedrijf waarvoor ik werk, wil meer klanten binnenhalen via de website. Samen met mijn werkgever heb ik besloten dat ik dat project zal leiden. Het leek ons het beste dat ik hiervoor eerst een professionele opleiding zou volgen. We hebben gekozen voor de Mediaschool.

Axelle G. (Beernem)

Veel van de cursussen e-marketing zijn thuisstudies. Daarom ben ik wel blij dat ik deze groepslessen ben tegengekomen. Het was een leerrijke cursus én ik was geslaagd met 75%.

Ella D.K. (Malle)

De cursus die we kregen, is heel gestructureerd opgebouwd. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je tot een goede marketingcampagne op het internet moet komen. Voor iedere ondernemer een dikke aanrader dus.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”5″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Share This Article If You Liked It :)