Cursus Fashion Blogging

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 259 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus fashion blogging opleding fashion blogging, opleiding fashion bloggen, cursus modeblog, cursus mode blogging, avondonderwijs, avondschool, groepsles, thuisstudie, modeblog, fashion blog, beauty blog, beauty bloggen, bloggen, personal blog opleiding modeblog

cursus fashion blogging opleiding blogger schrijftechniek

Word blogger in 5 weken

Ben je gepassioneerd door fashion & style en doe je niets liever dan deze passie te delen met de rest van de wereld? Dan is de opleiding Fashion Blogging zeker iets voor jou. Je leert er de beste tips om zoveel mogelijk volgers, likes, forwards and retweets te krijgen. Welk platform je ook wil gebruiken, je leert hoe je je fashion posts het best profileert op elk medium.

Beroep met toekomst

De opleiding modeblog aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als blogger. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als blogger, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding modeblog!

Professionele opleiding fashion blogging

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als blogger moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van blogger aan.

Voor wie is deze opleiding fashion blogging bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding modeblog is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma blogger binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding modeblog wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Fashion Blogging 09/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Fashion Blogging 28/05/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige blogger die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot fashion blogging kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van media & journalistiek. Deze cursus fashion blogging is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma fashion blogging

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 259 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Mediaschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 25 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 234 euro.

avondschool modeblog cursus blogger opleiding schrijftechniek

cursus fashion blogging opleding fashion blogging, opleiding fashion bloggen, cursus modeblog, cursus mode blogging, avondonderwijs, avondschool, groepsles, thuisstudie, modeblog, fashion blog, beauty blog, beauty bloggen, bloggen, personal blog opleiding modeblog

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding fashion blogging?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding fashion blogging?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus fashion blogging?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Schermafbeelding 2014 02 27 Om 17.43.37

Cursus Adobe Photoshop Lightroom

Lightroom is een krachtig programma waarmee je foto’s kan archiveren, bewerken en publiceren. Lightroom is het programma waar fotografen jarenlang …

Cameraman Video Camera Mediaschool

Unieke stageplaatsen voor fotografie & film

Volg je momenteel een opleiding Cameratechnieken of Fotografie? Wil je al je kennis gebruiken en meewerken aan een concreet project? …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!