Fashion Fotografie

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 299 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus fashion fotografie fashion fotografie, modefotografie, fashion fotograaf, modefotografie, glamourfotografie, fashionshoot opleiding modefotografie

cursus fashion fotografie opleiding fotograaf fotografie

Word fotograaf in 5 weken

Fashion fotografie is een gespecialiseerde tak in de fotografie die zich richt op glamour en mode foto’s. Tijdens de opleiding leer je hoe je de juiste klemtoon met je fototoestel kan vastleggen.

Beroep met toekomst

De opleiding modefotografie aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als fotograaf. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als fotograaf, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding modefotografie!

Professionele opleiding fashion fotografie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als fotograaf moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van fotograaf aan.

Voor wie is deze opleiding fashion fotografie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding modefotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding modefotografie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Fashion Fotografie 29/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige fotograaf die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot fashion fotografie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van fotografie. Deze cursus fashion fotografie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma fashion fotografie

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 299 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

KMO-portefeuille

De Mediaschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 270 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding fashion fotografie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding fashion fotografie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus fashion fotografie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Frank J. (Hoboken)

Nadat ik de basisopleiding fotografie had gevolgd, wilde ik me gaan specialiseren in modefotografie. De docent raadde me toen aan om deze opleiding Fashion fotografie te volgen. Dat was inderdaad een uitstekende keuze.

Jorien D.N. (Peer)

De docent die ons de lessen gaf was echt heel goed. Hij kon alles op een duidelijke en rustige manier uitleggen zodat de hele groep intussen de finesses van fashion fotogrfaie in de vingers heeft.

Suzie L. (Brugge)

Dit is echt een super goede opleiding. Naast de foto's te nemen, leer je ook hoe je ze kan bewerken en retoucheren met Portrait Pro. Hierdoor kan je eigenlijk meteen aan de slag na de cursus.

Rudy D.S. (Zottegem)

Ik heb veel bijgeleerd van de cursus. Zowel de docent als het cursusmateriaal zijn van hoge kwaliteit. De studio waarin we de lessen volgde was ook tot in de puntjes verzorgd en goed uitgerust.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Shutterstock 223325671

Student in de kijker: Pascal start zijn eigen fotostudio!

Enkele maanden na zijn opleiding Digitale Fotografie is oud-student Pascal Vanderhoeven (47) erin geslaagd om van zijn passie ook zijn …

Fotografie Landschapsfotografie Thuiscursus

Fotografen gezocht!

Volg je momenteel de opleiding Basis Digitale Fotografie, Landschapsfotografie of de Allround Fotografie? Of heb je jouw erkende diploma reeds …

Spiegelreflexcamera Kopen Tips

Spiegelreflexcamera kopen: de aandachtspunten

Meer en meer mensen gaan een fotografiecursus volgen om hun vakantieherinneringen, familiefeesten, evenementen,… op de gevoelige plaat vast te leggen. …

Page 1 of 512345»

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!