https://player.vimeo.com/video/199181670″

Cursus Grafische Vormgeving

[fancy_list style =”check_list” variation=”black”]

  • Duur: 20 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Waardevol diploma: ja
  • Lesgeld: 1036 euro
  • In schijven betaalbaar
  • KMO-portefeuille: ja

[button link=”https://www.mediaschool.be/inschrijven-os/?opleiding=GGRAVOR&cursus=grafisch%20vormgever&beschikbaar=ja&pagina=http://www.mediaschool.be/opleiding/grafisch-vormgever/&inschrijvingsgeld=1036&vroegboekkortingspercentage=10&vroegboektotaal=933&vroegboekkorting=103&studieduur=20&opleidingcheques=nee&kmoportefeuille=ja&school=inschrijven-os&dl=download-gratis-hoofdstuk-os&hasselt=1036” size=”large” align=”center” bgcolor=”#FF0005″]Schrijf je in

cursus grafisch vormgever grafisch vormgever, photoshop, photoshop, illustrator,  Creatief visueel, creativiteit, reclame, advertentie, reclamefolder, catalogus, poster, billboard, grafisch softwarepakket,  layout, uitgever, marketing, communicatie, webdesigner, marketeer, drukker, drukkerij, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding grafisch ontwerper

[titled_box title=”Jouw voordelen” align=”center” variation=”black”]
[fancy_list style =”circle_arrow” variation=” black”]

cursus grafisch vormgever opleiding grafisch vormgever creativiteit

cursus grafisch vormgever opleiding grafisch vormgever creativiteit

Word grafisch vormgever in 20 weken

Wie graag creatief en visueel bezig is, is geknipt voor het beroep van grafisch vormgever. In samenspraak met jouw klant ga je een goed idee stap voor stap uitwerken tot een tastbaar concept. Jouw inzicht, creativiteit en kennis maken dat elke reclamecampagne een succes wordt!

Reclame maakt deel uit van ons dagelijkse leven. Daarom is er voor jou als grafisch vormgever een belangrijke taak weggelegd. Je verzorgt advertenties in tijdschriften, reclamefolders en catalogi. Ook sta je in voor het ontwerp van posters en mooie billboards. Je zorgt ervoor dat alle reclame-uitingen verbluffend en sprekend zijn!

Deze praktijkgerichte opleiding leert je werken met gebruiksvriendelijke grafische softwarepakketten. Dankzij de vele schermafbeeldingen ga je stap voor stap aan de slag met Photoshop, Illustrator en Indesign. Deze modulaire opleiding start met het onderdeel creatief ontwerp en drukwerkbegeleiding. Hierin leer je op welke zaken je moet letten bij het creatieve proces. Je bewerkt beelden en teksten en voegt ze samen tot een mooi geheel. Je staat zonder probleem mee in voor de ontwikkeling en layout van brochures, magazines, folders, catalogi of boeken.

Wil je starten als grafisch vormgever in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding grafisch ontwerper van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van grafisch vormgever snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding grafisch ontwerper aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als grafisch vormgever. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als grafisch vormgever, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding grafisch ontwerper!

Professionele opleiding grafisch vormgever

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als grafisch vormgever moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van grafisch vormgever aan.

Voor wie is deze opleiding grafisch vormgever bedoeld?

Wie zijn algemene kennis wil verbreden over grafisch ontwerp steekt heel wat op van deze opleiding. Zo is het zeer nuttige kennis voor onder andere marketeers, webdesigners, communicatie-medewerkers/adviseurs, uitgevers, (eind)redacteuren, traffic-managers, (reclame-)bureaumanagers, orderbegeleiders en drukkers. Daarnaast is deze cursus ook bijzonder geschikt voor wie al een eigen zaak heeft en zijn reclamedrukwerk zelf wil ontwerpen. Zo bespaar je heel wat geld!

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding grafisch ontwerper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma grafisch vormgever binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 20 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding grafisch ontwerper wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

cursus grafisch ontwerper

[titled_box variation=”black” title=”Mediaschool”]

cursus grafisch vormgever opleiding grafisch vormgever GGRAVOR

cursus grafisch vormgever

OpleidingEerste lesLeslocatieLesuren
Grafisch Vormgever31/01/2018Mechelen18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever01/02/2018Leuven18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever02/02/2018Gent18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever03/02/2018Antwerpen10u00 - 13u00
Grafisch Vormgever19/02/2018Brussels-City18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever20/02/2018Turnhout18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever27/02/2018Hasselt18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever05/03/2018Roeselare18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever26/03/2018Aalst18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever03/04/2018Gent18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever16/04/2018Brugge18u30 - 21u30
Grafisch Vormgever20/04/2018Antwerpen09u00 - 12u00
Grafisch Vormgever28/04/2018Brussel10u00 - 13u00
Grafisch Vormgever02/05/2018Antwerpen18u30 - 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige grafisch vormgever die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot grafisch vormgever kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus grafisch vormgever is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een waardevol diploma grafisch vormgever

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1036 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 103 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 933 euro.

avondschool grafisch ontwerper cursus grafisch vormgever opleiding creativiteit

[titled_box title=”Vervolgopleidingen” variation=”black”]
[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

cursus grafisch vormgever grafisch vormgever, photoshop, photoshop, illustrator,  Creatief visueel, creativiteit, reclame, advertentie, reclamefolder, catalogus, poster, billboard, grafisch softwarepakket,  layout, uitgever, marketing, communicatie, webdesigner, marketeer, drukker, drukkerij, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding grafisch ontwerper


Wat moet je nog meer weten?

[toggle title=”Wat is de cursusinhoud van de opleiding grafisch vormgever?”]
[titled_box variation=”black” title=”Cursusinhoud grafisch vormgever”]

De opleiding grafisch vormgever is voor iedereen toegankelijk. In de cursus vind je onderstaande onderwerpen terug:

[fancy_list variation=”black” style=”check_list”]

[toggle title=”Wat kan je verwachten tijdens de opleiding grafisch vormgever?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktisch verloop van de lessen”]

Je volgt een intensieve opleiding van 20 lessen. Elke les duurt 3 uren. Het theoretische gedeelte studeer je zelf thuis op je eigen tempo. Zo kunnen we tijdens de lessen veel nadruk leggen op de praktijk. De theorie en praktijk die je hebt geleerd in de klas oefen je elke week goed in waardoor je de volgende les onmiddellijk iets nieuws kan leren.

De opleiding grafisch ontwerper wordt gegeven in kleine groepjes zodat de persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Les volgen aan de Mediaschool is een beleving. Je leert nieuwe, leuke en gemotiveerde mensen kennen.

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het waardevol diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

[toggle title=”Welk materiaal heb je nodig voor de cursus grafisch vormgever?”]
[titled_box variation=”black” title=”Praktijkmaterialen voor de cursus grafisch ontwerper”]

Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je een draagbare pc en een recente versie van Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign nodig.

[toggle title=”Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?”]
[titled_box variation=”black” title=”Wil je nog een vervolgopleiding volgen?”]

Na het volgen van de opleiding grafisch vormgever kan je jezelf verder verdiepen of specialiseren. Volgende opleidingen werden gevolgd door je medestudenten en zijn zeker een meerwaarde voor jouw carrière:

[fancy_list style=”circle_arrow” variation=”black”]

Wanneer je interesse hebt voor één van de bovenstaande opleidingen nodigen we je graag uit op één van onze secretariaten voor een persoonlijk gesprek. We kunnen je dan persoonlijk studieadvies geven en je de cursussen laten inkijken.

[titled_box variation=”back” title=”Heb je nog vragen?”]

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Siebe L. (Gent)

Wie in één lessenreeks wil leren werken met Photoshop, Illustrator en Indesign moet deze opleiding volgen. Je leert stap voor stap werken met alle drie deze fantastische programma’s.

Yoni V.L. (Roeselare)

Mijn man en ik baten samen een kruidenierszaak uit. Om zelf zo veel mogelijk van het grafische deel van ons reclamedrukwerk te ontwerpen, hebben we samen deze leerrijke opleiding gevolgd. We sparen nu maandelijks honderden euro’s uit aan ontwerpkosten.

Kirsten W. (Oud-Turnhout)

Deze opleiding volg ik als aanvulling op mijn bachelor diploma marketing. Als je vandaag snel als marketeer aan de slag wil, moet je kunnen werken met de gangbare grafische programma’s. Daarom wil ik mij bijscholen op dit vlak.

Nick G. (Torhout)

Naast een degelijke begeleiding tijdens de lessen kregen we per module ook nog eens een uitgebreide cursusboek. Die raadpleeg ik nog regelamtig als ik even iets vergeten ben.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

[blog_grid column=”3″ showposts=”3″ post_content=”excerpt” category_in=”3,6000000000000001″ pagination=”true” disable=”meta,more”]

Share This Article If You Liked It :)