Cursus High-end beeldbewerking

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 290 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus Photoshop photoshop adobe, digitale beeldbewerking, beeldbewerkingsprogramma, grafisch, software, fotobewerking, fotoretouche, rode ogen, fotografie, fotograaf, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding digitale beeldbewerking

cursus Photoshop opleiding Photoshop expert fotobewerking

Leer werken met Photoshop in 5 weken

Met een digitaal fototoestel kan je zoveel foto’s nemen als je wenst en enkel de meest geslaagde beelden bewaren. Maar je kan echter ook je foto’s zelf bewerken zodat het stuk voor stuk pareltjes worden. Het softwareprogramma Photoshop biedt je hiervoor talloze mogelijkheden. Deze opleiding leert je stap voor stap hoe je ermee kan werken.

Heb je ook een digitale camera en vind je het niet vanzelfsprekend om alle mogelijkheden uit te proberen? Er zijn immers veel meer functies beschikbaar dan op de klassieke fototoestellen. Hou je ervan om reportages te maken of je reizen vast te leggen? Wil je de kwaliteit van je beelden verbeteren en alle mogelijkheden leren kennen om ze te bewerken? Dan is deze cursus digitale beeldbewerking Photoshop iets voor jou!

Beroep met toekomst

De opleiding digitale beeldbewerking aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Photoshop expert. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als Photoshop expert, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding digitale beeldbewerking!

Stap voor stap bekijken we hoe we de bewerkingen kunnen toepassen en hoe we tot een fotopresentatie op de computer, tv of een publicatie op het internet kunnen komen. Je leert een fotoboek maken. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Beeldbewerkingen zijn onmisbaar geworden in de digitale fotografie.

Professionele opleiding Photoshop

In deze cursus gaan we aan de slag met het programma Photoshop. Deze fotosoftware biedt een uitgebreide gereedschappenset met telkens eigen opties en functies. Het biedt elke fotograaf een zee van mogelijkheden om licht- en kleurcorrecties door te voeren en storende elementen uit het beeldkader weg te toveren of te retoucheren. Je krijgt niet alleen schitterende beelden, het is bovendien ook heel leuk om te doen. Met wat creativiteit kan je een heel eigen stijl ontwikkelen en naar bepaalde effecten streven.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als Photoshop expert moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van Photoshop expert aan.

Voor wie is deze opleiding Photoshop bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding digitale beeldbewerking is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Photoshop expert binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding digitale beeldbewerking wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Photoshop 27/11/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Photoshop 30/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Photoshop 04/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Photoshop 08/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Photoshop 11/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Photoshop 20/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Photoshop 09/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Photoshop 10/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Photoshop 14/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Photoshop 15/03/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Photoshop 26/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Photoshop 27/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Photoshop 17/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Photoshop 23/04/2018 Roeselare 18u30 – 21u30
Photoshop 08/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Photoshop 14/05/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Photoshop 25/05/2018 Antwerpen 09u00 – 12u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige Photoshop expert die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot Photoshop kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus Photoshop is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma Photoshop

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.


Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding Photoshop?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding Photoshop?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Photoshop?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lotte V.F. (Lille)

Er zijn zo veel functies en mogelijkheden binnen Photoshop dat ik gekozen heb voor de groepslessen. Zo was ik er zeker van dat ik alles uit het programma zou kunnen halen wat er in zit.

Mila G. (Peer)

Vorig jaar heb ik de basiscursus fotografie gevolgd. Daar was ik heel tevreden over. Daarom heb ik mij nu inschreven voor de cursus Photoshop zodat ik zelf mijn foto's kan bewerken.

Daan B. (Merelbeke)

Binnenkort wordt ik zelfstandig fotograaf. Om mijn klanten een volledig dienstenpakket te kunnen aanbieden, ga ik de lessen Photoshop. Een fotograaf moet nu eenmaal ook fotobewerking beheersen.

Rik R. (Ninove)

Gelukkig mochten we onze eigen laptop meenemen naar de les. Het is fijner om op je eigen pc te werken dan op een vreemd toestel. Op die manier leer je het programma zoals je het thuis ook gebruikt.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Shutterstock 223325671

Student in de kijker: Pascal start zijn eigen fotostudio!

Enkele maanden na zijn opleiding Digitale Fotografie is oud-student Pascal Vanderhoeven (47) erin geslaagd om van zijn passie ook zijn …

Fotografie Landschapsfotografie Thuiscursus

Fotografen gezocht!

Volg je momenteel de opleiding Basis Digitale Fotografie, Landschapsfotografie of de Allround Fotografie? Of heb je jouw erkende diploma reeds …

Spiegelreflexcamera Kopen Tips

Spiegelreflexcamera kopen: de aandachtspunten

Meer en meer mensen gaan een fotografiecursus volgen om hun vakantieherinneringen, familiefeesten, evenementen,… op de gevoelige plaat vast te leggen. …

Page 1 of 512345»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!