SEO specialist

Praktische info
  • Duur: 12 lessen
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 594 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus SEO specialist seo specialist, zoekmachine optimalisatie, search engine optimization, zoekmachinemarketing, trefwoord, zoekterm, organisch, advertentie, adwords, content, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding search engine optimazation

cursus SEO specialist opleiding SEO specialist marketing

Word SEO specialist in 12 weken

Wil je meer te weten komen over zoekmachineoptimalisatie? Wil je starten als SEO specialist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding search engine optimazation van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van SEO specialist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding search engine optimazation aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als SEO specialist. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als SEO specialist, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding search engine optimazation!

Professionele opleiding SEO specialist

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als SEO specialist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van SEO specialist aan.

Voor wie is deze opleiding SEO specialist bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding search engine optimazation is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma SEO specialist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding search engine optimazation wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
SEO – Content Marketing 05/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 12/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 01/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 07/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 07/05/2018 Leuven 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 07/05/2018 Aalst 18u30 – 21u30
SEO – Content Marketing 15/05/2018 Mechelen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige SEO specialist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot SEO specialist kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus SEO specialist is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma SEO specialist

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 594 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Mediaschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 59 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 535 euro.

avondschool search engine optimazation cursus SEO specialist opleiding marketing

cursus SEO specialist seo specialist, zoekmachine optimalisatie, search engine optimization, zoekmachinemarketing, trefwoord, zoekterm, organisch, advertentie, adwords, content, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding search engine optimazation

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding SEO specialist?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding SEO specialist?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus SEO specialist?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Philippe B. (Kalmthout)

Wie wil verkopen, moet gevonden worden op het internet. Omdat we verstandig willen omgaan met het marketingbudget proberen we vooral in te zetten op organische zoekresultaten. Dankzij deze cursus staat mijn website steeds op de eerste pagina van zoekresultaten van de online zoekmachines.

Caroline P. (Diksmuide)

Naast mijn dagjob, ben ik ook nog freelance marketing consulent. Vroeger waren marketing en online marketing twee verschillende zaken. Tegenwoordig lopen de twee steeds meer over in mekaar. Een diepgaande bijscholing was dus wel gewenst.

Nadine D.W. (Aalter)

In deze cursus leerde ik alles wat ik moet weten om de website van mijn kapsalon te optimaliseren. Vol goede moed ga ik die optimaliseren volgens de regels van de kunst.

Wim E. (Turnhout)

Tijdens de lessen gebruikte de docent vaak (bedrijfs)websites van de cursisten. Zo zagen we echte websites met herkenbare verbeterpunten. Van zulke praktijkcases leer je de kneepjes van het vak.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Secretariaatsmedewerkers Antwerpen

Opinie: Hoe we het onderwijs en onze toekomst kunnen redden

De laatste tijd valt het steeds meer op en kan je er haast niet omheen. Het is een gezamenlijk onderwerp …

Shutterstock 223325671

Student in de kijker: Pascal start zijn eigen fotostudio!

Enkele maanden na zijn opleiding Digitale Fotografie is oud-student Pascal Vanderhoeven (47) erin geslaagd om van zijn passie ook zijn …

Fotografie Landschapsfotografie Thuiscursus

Fotografen gezocht!

Volg je momenteel de opleiding Basis Digitale Fotografie, Landschapsfotografie of de Allround Fotografie? Of heb je jouw erkende diploma reeds …

Page 1 of 612345»...Last »

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!