Cursus SketchUp 3D

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 396 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus SketchUp 3D sketchup 3d, tekenprogramma, software, ontwerp, CAD plan, architect, interieur, tekentool, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding tekenprogramma

cursus SketchUp 3D opleiding 3D tekenaar creativiteit

Word 3D tekenaar in 8 weken

Google SketchUp is één van de meest gebruikte softwareprogramma’s voor het tekenen van realistische 3D modellen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en je kan het bovendien gratis downloaden. Met SketchUp kan je professionele tekeningen in 3D op je computer maken. Op die manier kan je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen huizen, meubelen of tuinen op het scherm toveren!

Wil je leren werken met SketchUp? Kies dan nu voor de unieke opleiding 3D-tekenen! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van Google Sketchup expert snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding tekenprogramma aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als 3D tekenaar. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als 3D tekenaar, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding tekenprogramma!

Professionele opleiding SketchUp 3D

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als 3D tekenaar moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van 3D tekenaar aan.

Voor wie is deze opleiding SketchUp 3D bedoeld?

Deze praktische opleiding is zowel geschikt voor beginners als meer ervaren gebruikers die hun vaardigheden verder willen uitbreiden. Met het diploma SketchUp op zak kan je meteen aan de slag als zelfstandig 3D-stylist. Je zal in staat zijn om je klanten te helpen bij het uittekenen van hun droomhuis of- tuin. Ook aanemers, personen met een eigen bouwfirma of interieurzaak kunnen hun klanten door middel van SketchUp een nog betere service bieden. Bovendien is deze opleiding ook de perfecte aanvulling voor mensen die de cursussen interieurstylist, huizendokter, etaleur, vastgoedbediende, vastgoedcoach, aannemer of eindafwerking gevolgd hebben en zich willen specialiseren.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding tekenprogramma is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma 3D tekenaar binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding tekenprogramma wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
SketchUp 3D 05/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 12/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 10/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 17/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 28/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 04/09/2018 Leuven 18u00 – 21u00
SketchUp 3D 27/09/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige 3D tekenaar die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot SketchUp 3D kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus SketchUp 3D is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma SketchUp 3D

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 357 euro.


Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding SketchUp 3D?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding SketchUp 3D?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus SketchUp 3D?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Evi I. (Beerse)

Een goede interieurstylist moet tegenwoordig met grafische programma's kunnen werken. Zo kan je je voorstellen aanschouwelijk maken voor je klanten. Op die manier zien ze vooraf al hoe hun nieuwe interieur er uit zal zien.

Noah W. (Puurs)

De groepslessen SketchUp hebben me al de toepassingsmogelijkheden van het programma geleerd. Ik kan nu wel zeggen dat ik als een echte professional met het programma kan werken.

Warre D.N. (Ename)

Deze opleiding kan ik iedereen aanraden. Door zelf te gaan experimenteren met het programma had ik het al een beetje leren kennen. Tijdens de lessen zie je functies die ik zelf nooit ontdekt zou hebben.

Elise V.D.M. (Zwijnaarde)

Onze groep was heel divers, wat het de cursus nog interessanter maakt. Er waren architecten, bouwpromotoren, hobbyisten, tuinaanleggers, enz. Door zo veel verschillende invalshoeken leer je natuurlijk ook meer.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Infobrief Volwassenenonderwijs Avondschool

Vernieuwde lessenreeks Google SketchUp

De groepslessen SketchUp bestaan vanaf 2015 uit 8 lessen. Tot voor kort waren dit 5 lessen. In samenspraak met studenten, …

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Christophe Luts

Christophe Luts, welkom in het team!

Steeds vaker keren oud-studenten van de Mediaschool terug naar onze gebouwen! Heel vaak is dat om deel te nemen aan …

Page 1 of 3123»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!