Social Media Management

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 360 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus social media management sociale media, nieuwe media, communicatie, facebook, twitter, youtube, foursquare, instagram, ello, snapchat, linkedin, google plus, blog, wordpress, analytics, hootsuite, opleiding sociale media management

cursus social media management opleiding social media manager management

Word social media manager in 5 weken

Wil je alles over social media leren? Wil je leren werken met nieuwe media als Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en andere digitale netwerken? Dan is de opleiding sociale media management zeker iets voor jou. Je leert de principes van de meest gangbare sociale media. Daarnaast kom je ook te weten hoe je ze kan inzetten om je organisatie, bedrijf of evenement meer online aandacht kan krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding sociale media management aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als social media manager. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als social media manager, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding sociale media management!

Professionele opleiding social media management

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als social media manager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van social media manager aan.

Voor wie is deze opleiding social media management bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding sociale media management is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma social media manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding sociale media management wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Social Media Marketing 31/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 08/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 27/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 14/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 13/06/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 06/09/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 05/11/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 05/11/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Social Media Marketing 06/11/2018 Mechelen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques sociale media management

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige social media manager die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot social media management kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van management. Deze cursus social media management is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma social media management

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 360 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Mediaschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 36 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 324 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding social media management?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding social media management?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus social media management?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!