Cursus Webshop Opstarten

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 473 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus uitbater webshop uitbater webwinkel, eigen webshop starten, e-commerce, online marketing, e-marketing, e-business, website, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding webwinkel uitbater

cursus uitbater webshop opleiding webshop uitbater verkoop

Word webshop uitbater in 10 weken

Online winkelen blijft dagelijks aan populariteit winnen. Ondernemingen die voor dit segment kiezen, verruimen in een snel tempo hun afzetmarkt en kunnen zo hun omzetcijfer gemakkelijk verhogen. Kijk maar naar het succes van bijvoorbeeld Zalando of de Collishop! Vanzelfsprekend is het echter niet want je moet met tal van factoren rekening houden en zorgen voor een goede organisatie.

Werk je graag van thuis uit? Wil je een bedrijfje opstarten via het internet? Heb je al een webwinkel en wil je jouw activiteiten optimaliseren? Opteer dan voor de groepsles uitbater webwinkel van het CVA!

Een uitbater van een webwinkel moet aan meer denken dan het soms wel lijkt. Het volstaat niet om in een handomdraai een webwinkel te starten en te denken dat het geld zomaar zal binnenstromen. Om een succesvolle webwinkel uit te bouwen moeten vele zaken goed uitgedokterd zijn. Tijdens deze cursus leer je alles wat nodig is om het te maken in de e-business!

Beroep met toekomst

De opleiding webwinkel uitbater aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als webshop uitbater. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als webshop uitbater, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding webwinkel uitbater!

Professionele opleiding uitbater webshop

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als webshop uitbater moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van webshop uitbater aan.

Voor wie is deze opleiding uitbater webshop bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding webwinkel uitbater is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma webshop uitbater binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding webwinkel uitbater wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Webshop Starten 16/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Webshop Starten 03/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige webshop uitbater die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot uitbater webshop kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus uitbater webshop is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma uitbater webshop

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 473 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 47 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 426 euro.


Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding uitbater webshop?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding uitbater webshop?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus uitbater webshop?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Ludo H. (Izegem)

Om een groter deel van onze doelgroep aan te spreken, hebben we beslist om een webshop aan onze website te linken. Als commerciëel directeur zal ik verantwoordelijk zijn voor het beheer ervan. Deze cursus was de perfecte voorbereiding.

Eva D. (Boom)

Ik wil zelf een webshop opzetten om de cupcakes die ik in bijberoep maak, te verkopen. Omdat ik weinig ervaring heb met webshops, leek een degelijke opleiding mij wel een goed idee.

Laure T. (Kasterlee)

Bovenop de heldere lessen krijg je ook een cursus waarin alle belangrijke informatie nog eens staat. Nog regelmatig grijp ik terug naar de cursusmap om stukjes terug op te frissen.

Dominique U. (Bree)

Een ideale aanvulling op de cursus e-marketing. De twee vakgebieden gaan dan ook hand in hand met mekaar. Met de kennis van deze opleiding vind ik ongetwijfeld een interessante job.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!