Cursus Webdesign

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 495 euro
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus webdesign webdesign, webdesigner, digitaal, ontwerp websites,  computer, it-sector, website, websites, Content Management Systemen,CMS, XHTML, CSS, grafischgroepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding ontwerpen website

cursus webdesign opleiding webdesigner marketing

Word webdesigner in 10 weken

Als webdesigner ben je de artistieke ziel achter websites en vertaal je de wensen van je klanten naar een professioneel en dynamisch webontwerp. We leven in een digitale maatschappij. Steeds meer aspecten van ons leven worden enorm beïnvloed door computers. Het internet speelt hierbij een grote en cruciale rol. Als webdesigner bouw je mee aan de wereld van morgen! Een succesvolle toekomst vol carrièrekansen en nieuwe mogelijkheden ligt dus voor je open.

Wil je starten als webdesigner in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding ontwerpen website van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van webdesigner snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding ontwerpen website aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als webdesigner. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als webdesigner, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding ontwerpen website!

De opleiding website ontwerpen is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als webdesigner. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als webdesigner of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding website ontwerpen verzekerd van werk!

Professionele opleiding webdesign

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als webdesigner moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van webdesigner aan.

Deze groepscursus is erg op de praktijk gericht, zodat je meteen aan de slag kan. Een duidelijke uitleg van je docent, realistische voorbeelden en nuttige opdrachten zorgen ervoor dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is. Ook heb je geen voorkennis of speciale apparatuur nodig. Heb je een computer? Dan kan je onmiddellijk aan de slag!

Voor wie is deze opleiding webdesign bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding ontwerpen website is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma webdesigner binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

p style=”text-align: justify;”>Tijdens deze boeiende groepscursus leer je stap voor stap alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om een professionele website aan te maken. Je docent begint de lessen met de fundamenten om een goede website te bouwen, namelijk HTML, CSS en FTP. Vervolgens leer je te goochelen met ontwikkeltools, zodat je moeiteloos een concept kan ontwikkelen en uitvoeren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding ontwerpen website wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Webdesign HTML5 & CSS3 16/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 01/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 15/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 26/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 17/04/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 18/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Webdesign HTML5 & CSS3 23/05/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige webdesigner die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot webdesign kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van ICT & software. Deze cursus webdesign is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma webdesign

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 495 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 49 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 446 euro.


Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding webdesign?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding webdesign?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus webdesign?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Floor C. (Edegem)

Ik kan iedereen aanraden deze cursus te volgen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kan zelfs aan je eigen echte website werken. Zo worden de lessen heel concreet gemaakt.

Stefanie H. (Zolder)

Persoonlijk vind ik het volgen van de groepsles de beste keuze. Zo kan ik steeds meteen raad vragen aan een expert wanneer ik even vast zit met een oefening. Dat geruststellende gevoel heb ik wel nodig.

Sander L. (Lier)

De dag van vandaag moet je als ondernemer een eigen website hebben. Het prijskaartje hiervan kan aardig oplopen. Daarom heb ik beslist om me zelf te gaan verdiepen in het schrijven van websites.

Tim V.P. (Harelbeke)

De cursus webdesign heb ik gevolgd bovenop mijn bachelor diploma marketing. Dit bleek een goede keuze te zijn want nu ben ik ondertussen twee maanden aan de slag als internetmarketeer bij een bekend bedrijf.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

Infobrief Volwassenenonderwijs Avondschool

Vernieuwde lessenreeks Google SketchUp

De groepslessen SketchUp bestaan vanaf 2015 uit 8 lessen. Tot voor kort waren dit 5 lessen. In samenspraak met studenten, …

cursus grafisch vormgever

Nieuw: groepsles grafisch vormgever

Vanaf september kan je bij De Mediaschool enkele nieuwe opleidingen volgen. Eén hiervan is de op cursus grafisch vormgever. De …

Christophe Luts

Christophe Luts, welkom in het team!

Steeds vaker keren oud-studenten van de Mediaschool terug naar onze gebouwen! Heel vaak is dat om deel te nemen aan …

Page 1 of 3123»

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!