Cursus

OPLEIDING

All You Can Study groepslessen

  , een beroep met toekomst!

  • Les krijgen van gepassioneerde professionals
  • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
  • Snel een waardevol diploma behalen
  • Het voordeligste lesgeld van Benelux

    Diploma

    Groepsles

    50 lessen

    3 lesuren

    4995.00 euro

  Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
  Inschrijven
  Ga naar de thuisstudieVergelijk met thuisstudie

  PROGRAMMA

  volwassenenonderwijs, all you can study, avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen, groep, bonus, avondopleidingen

  Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

  Vaardigheden en skills

  Proefhoofdstuk

  Inhoud cursus


  volwassenenonderwijs, all you can study, avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen, groep, bonus, avondopleidingen

  Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

  Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

  Altijd een trainingscenter binnen 30km.

  Goed om te weten over deze cursus All You Can Study groepslessen

  Waarom is deze opleiding iets voor mij?
  Ben jij verslaafd aan kennis, een verslinder van cursussen of gewoon iemand die specialisatie na specialisatie wil aanleren? Dan is een All-You-Can-Study perfect voor jou. Met wat je op deze manier aanleert, ligt de wereld aan je voeten, en zullen de bedrijven komen aangelopen om jou binnen te rijven! Waar wacht je nog op?

  PRAKTISCHE INFO

  Lesdagen

  De opleiding All You Can Study groepslessen bestaat uit 50 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag als de startdag van de lessenreeks. In het overzicht met de startdata van de opleiding All You Can Study groepslessen vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

  Klik hier voor de startdata.

  Benodigde materialen

  Tijdens deze cursus dien je enkele zaken mee te brengen. Kijk voor meer info bij de veelgestelde vragen op deze pagina.

  Praktijkervaring en stage

  Heb je zin om je handen meteen uit de mouwen te steken? Wil je extra praktijkervaring opdoen tijdens de opleiding? Ga dan eens langs bij je favoriete bedrijf, vertel iets meer over je opleiding en vraag naar een stageplaats. Tijdens een stage sprokkel je waardevolle werkervaring. Dat staat mooi op je cv. Je bouwt ook een netwerk van professionele contacten uit. Een stage is zo de perfecte springplank naar een droomcarrière als !

  Je mag de periode, plek en duur van de stage zelf kiezen. Heb je een leerrijke stageplaats gevonden? Vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Dit document vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg dat je alles hebt afgerond voor het behalen van je diploma. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

  Examen en diploma

  Op het einde van je opleiding leg je een examen af. Wanneer je minstens 60% behaalt, ben je geslaagd. Je ontvangt dan per post het diploma All You Can Study groepslessen. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

  volwassenenonderwijs, all you can study, avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs, opleidingen, groep, bonus, avondopleidingen

  FINANCIËLE INFO

  Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

  Lesgeld

  Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 4995.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

  Kortingen, subsidies en voordelen

  Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

  Je kan deze opleiding in termijnen betalen

  Je kan er voor kiezen om de opleiding in termijnen te betalen. Als je hiervoor kiest dan wordt er een toeslag van 8% aangerekend. Voor deze opleiding betaal je dan 5394.61 euro in plaats van 4995.00 euro. Je bespaart dus 399.61 euro wanneer je het volledige bedrag bij inschrijving betaalt.

  De eerste termijn dient bij voorkeur via creditcard te worden betaald bij de inschrijving. Elk volgend termijnbedrag wordt maandelijks automatisch van je creditcard geïncasseerd tot het volledige cursusgeld is voldaan. Heb je geen creditcard? Je kan ook kiezen voor een betaling in termijnen per overschrijving, maar bent pas zeker van je plaats wanneer we de eerste betaling hebben ontvangen. Voor vragen over termijnbetalingen vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +32 (0)3 292.33.33.

  Betaalschema

  1. € 450.00 - Bij inschrijving
  2. € 449.51 - Startdatum van je opleiding
  3. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 1 maand
  4. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 2 maanden
  5. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 3 maanden
  6. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 4 maanden
  7. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 5 maanden
  8. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 6 maanden
  9. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 7 maanden
  10. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 8 maanden
  11. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 9 maanden
  12. € 449.51 - Startdatum van je opleiding + 10 maanden
  Inschrijven
  Inschrijven met termijnbetalingen
  Moshin F.
  Antwerpen

  Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

  Abiha V.
  Ravels

  Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

  Maartje P.
  Brugge

  Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

  Evi D.
  Gent

  Goede, correcte en snelle service bij vragen!

  Laatste weetjes over All You Can Study groepslessen

  InschrijvenStartdataContact

  Interessant voor jou

  SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS