Professionele docenten
Zelfstandige ondernemers

De Mediaschool is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten van de groepscursus zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector. Bovendien zullen ze je extra tips geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

docent groepslessen mediaschool thuisstudie

Interne didactische scholing

Regelmatig sturen we al onze docenten op bijscholing. Zowel hun didactische vaardigheden als hun vakkennis wordt permanent bijgeschaafd zodat ze tot de top van de Benelux blijven behoren. Je bent dus zeker dat je les krijgt van een echte vakspecialist!

didactische opleiding groepslessen

Permanente opvolging

Regelmatig laten we onze docenten en cursussen screenen door een extern auditbureau. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze cursussen en lesgevers steeds behouden en verzekeren! Onze docenten zijn steeds enthousiast om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject.

avondonderwijs opleiding training afstandsonderwijs mediaschool

Directe feedback

We hechten dan ook veel belang aan de feedback die studenten geven over hun lesgever. We houden daar absoluut rekening mee wanneer we de cursussen toewijzen aan een docent. Wanneer je een opleiding volgt of een cursuspakket ontvangt, zit daar steeds een papieren feedbackformulier in dat je (eventueel anoniem) kan terugsturen naar een cursuscoördinator. Je kan er ook voor kiezen om het elektronische feedbackformulier in te vullen. De cursuscoördinator zal de feedback persoonlijk bespreken met de docent en jouw dossier verder opvolgen. Aan het einde van een groepsles zal je steeds een beoordelingsformulier ontvangen waarop je jouw mening kan laten weten.


ervaren professionele docenten opleiding avondonderwijs thuisstudie cursus media digitale fotografie mediaschool

Share This Article If You Liked It :)