Single blog post

Ambitieuze student Pascal start eigen fotostudio ‘Xluzieff’

Zoektocht naar een geschikte opleiding!

 
 
Zelf was Pascal al enkele jaren bezig met fotografie maar hij was niet altijd even tevreden met het resultaat. Dus ging hij op zoek naar de geschikte opleiding om zijn vaardigheden te verbeteren als Fotograaf en zo kwam hij bij het Centrum Voor Avondonderwijs uit: Digitale Fotografie (Allround) “Dicht bij huis, goedkoop, op de juiste uren les en als eindresultaat het juiste certificaat! Ik heb me dan ook meteen ingeschreven.”
 
Pascal volgde zijn lessen in Hasselt bij docent Mario Lalicata, zelf een succesvol zelfstandig . Zijn stijl van lesgeven omschrijft Pascal graag als ‘uniek’. “Mario deelt niet enkel zijn kennis, maar ook zijn passie. En dat geeft ons als studenten een nog grotere boost om goed mee te werken, zowel tijdens als na de lessen.”
 
 
 

Praktijkgerichte opdrachten

 
Bij het Centrum Voor Avondonderwijs willen we steeds professionele en praktijkgerichte lessen aanbieden. Ook voor onze opleidingen Digitale Fotografie (Allround) is dat niet anders. Zo krijgen de studenten geregeld opdrachten voor thuis en die worden dan de volgende les uitgebreid besproken. Pascal is ook vol lof over de feedback en begeleiding van zijn docent Mario: “Ik kan nu met klem zeggen dat ik kan fotograferen dankzij de lessen van Mario. Kortom, een aanrader voor iedereen om via het Centrum Voor Avondonderwijs te studeren. Ik heb zelfs nog steeds contact met Mario voor tips en andere vragen. Een man van goud. Ondanks zijn drukke agenda vindt hij toch de tijd om te antwoorden. Prachtig.”
 
 
 

Start van een succesvolle carrière

 
Nadat hij het theoretische en praktische examen succesvol aflegde, behaalde Pascal zijn diploma Digitale Fotografie. Vanaf dan zou het voor hem eigenlijk pas echt beginnen. Nadat ziekte hem een tijd aan de kant hield, is hij nu namelijk volledig klaar voor zijn volgende uitdaging. “Mijn studio is sinds deze week klaar en op mijn naamkaartjes staat de naam ‘Xluzieff’. Er rest nu enkel nog de officiële documenten in orde te brengen en we kunnen aan de slag”, klinkt het vol enthousiasme.
 
In zijn werk gaat Pascal zich toeleggen op bruiloften, communies, producten, bedrijven, zwangerschappen, baby’s en modellen. Daarnaast wil hij ook zijn mobiele studio goed uitwerken zodat ouders niet tot bij hem moeten komen maar dat hij foto’s van baby’s kan nemen in hun eigen omgeving waar ze zich volledig op hun gemak voelen. Daarbij gaat Pascal ook graag op locatie om zo de perfecte plaats te vinden voor een fotoshoot. Tot slot geeft Pascal ons ook nog graag mee dat hij absoluut geen dure vogel is. “Misschien zelfs wel te goedkoop.” Bovendien hoopt hij ook dat er binnenkort nog meer boeiende opleidingen in Hasselt zullen plaatsvinden.
Ben je zelf op zoek naar een professionele Fotograaf of wil je meer te weten komen over het werk van Pascal? Neem dan gerust contact met hem op via xluzieff@telenet.be of op 0471/43.30.19!
 
 

Word zelfstandig fotograaf!

 
Wil jij ook graag aan de slag als zelfstandig Fotograaf? Of hou je gewoon van fotograferen en wil je jouw foto’s een professionele touch geven? Neem dan gauw een kijkje tussen onze opleidingen fotografie en schrijf je vandaag nog in voor een boeiende cursus Digitale Fotografie, Landschapsfotografie of Studiofotografie.

WIL JIJ

  •   jouw digitale camera door en door leren kennen
  •   de beperkte mogelijkheden van je smartphonecamera achterwege laten
  •   weten hoe je altijd fascinerende, intieme en spectaculaire plaatjes maakt
  •   leren spelen met belichting, perspectieven, composities en sluitertijden
  •   geld verdienen door van je passie voor fotografie je beroep te maken

Digitale Fotografie (Allround)

Een fototoestel kopen is één ding. Weten waar alle knopjes en functies voor dienen is nog iets anders. En hoe zorg je ervoor dat jouw beelden voor zich spreken? In deze opleiding ontdek je alle tips en tricks die jouw foto’s naar een hoger niveau tillen.

Onder leiding van een vakspecialist die je alle geheimen van de fotografie verklapt, ga je actief aan de slag in een professionele fotostudio en ondervind je zelf hoe je speelt met belichting, compositie, diafragma en meer. Je leert alles van shoots in de fotostudio tot het bewerken van je foto's met Lightroom.

Kortom, dit is dé cursus voor iedereen die zich professioneel wil (bij)scholen.

PRAKTISCHE INFO

Studiemethode: Klassikale les
Duur: 17 lessen
Certificaat: Diploma
Organisator: Centrum Voor Avondonderwijs
Prijs: 925.00 Euro
Ontvang onze brochure
Ontvang jouw gratis hoofdstuk
Inschrijven
allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a allround digitale fotografie, cursus allround digitale fotografie, opleiding allround digitale fotografie, allround digitale fotografie antwerpen, allround digitale fotografie gent, allround digitale fotografie hasselt, groepslessen digitale fotografie, a

PROGRAMMA

  • Module: Digitale Fotografie (Basis)
  • Module: Lightroom
  • Module: Studio- en Portretfotografie

Starttijd

Cursus Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren Inschrijven
Digitale Fotografie (Allround) Din 01/09/2020 19/01/2021 Leuven 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Maa 07/09/2020 18/01/2021 Antwerpen 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Don 10/09/2020 14/01/2021 Gent 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Zat 26/09/2020 13/02/2021 Gent 10u00 - 13u00
Digitale Fotografie (Allround) Maa 12/10/2020 01/03/2021 Hasselt 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Din 13/10/2020 02/03/2021 Aalst 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Don 07/01/2021 27/05/2021 Leuven 18u30 - 21u30
Digitale Fotografie (Allround) Woe 20/01/2021 02/06/2021 Gent 18u30 - 21u30

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS