Kies of je stage wil volgen

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Daarnaast nog stage lopen is een bijzonder slimme keuze. Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen om te gaan en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker en vast gaat gebruiken.

Een stage volgen is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan De Mediaschool hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.


Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je volgt tot 300 uren stage. Zorg dat je je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

REGEL JE STAGEPLEK


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0