Test 2

TACCMAN-actiebutton1

Praktische info
  • Lesgeld: TACCMAN-prijs euro
  • Direct leverbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Studieduur: TACCMAN-duur mnd
  • Erkend diploma: ja
  • Opleidingscheques: TACCMAN-opleidingscheques
  • KMO-portefeuille: TACCMAN-kmo

Schrijf je in

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?
Kijk dan eerst bij de FAQ of het antwoord er tussen staat. Je kan ons ook altijd contacteren tijdens de kantooruren via het telefoonnr. 03/292.33.30 of via het contactformulier.

opleiding account manager

thuiscursus opleiding verkoop

Erkend diploma account manager

Ben je geïnteresseerd in management? Volg dan de opleiding account manager en wordt account manager. Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je bepaalt volledig zelf wanneer je studeert. Zo kan je de opleiding account manager volledig op je eigen tempo afwerken. Deze cursus kan je dus perfect combineren met je werk en je gezinsleven.

Begeleiding van persoonlijke docent

Tijdens je studie wordt je begeleid door je persoonlijke vakdocent. Deze docent is een zelfstandig account manager en kent dus alle kneepjes van het vak. Je kan je huistaken en vragen doorsturen via e-mail. Zo heb je steeds de hulp van iemand die al jarenlang ervaring heeft met verkoop.

Praktijkgerichte cursus

De thuiscursus account manager is een praktijkgerichte cursus. Deze aanpak zorgt er voor dat je na het volgen van de opleiding beschikt over voldoende vakkennis om te starten als zelfstandige of werknemer. Je bent dus verzekerd van werk in de verkoop sector.

Je kan hier een gratis proefhoofdstuk van de thuiscursus account manager downloaden. Dit hoofdstuk geeft je een goed beeld van het niveau en de opbouw van cursusmateriaal. Wanneer je liever de volledige cursus inkijkt, ben je welkom op het secretariaat in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Start direct met de thuisstudie account manager

Omdat deze opleiding tot account manager een thuisstudie is, kan je direct starten met je opleiding. Wanneer we je betaling ontvangen hebben, wordt de cursus binnen de twee weken bij je thuis geleverd. Vanaf dan heb je vijf jaar tijd om het examen af te leggen. Dit kan op één van de drie secretariaten. Je kan ook voor kiezen om deze opleiding in groepsles te volgen.

Beroep met toekomst!

Als account manager kan je direct aan de slag als zelfstandige of werknemer. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Zo kan je in een mum van tijd starten met je droomjob!

Extra informatie

Cursusinhoud
Studieadvies
Gemiddelde studieduur
Dit krijg je thuisgestuurd

Elke dag kan je starten met je cursus

Je kan elke dag starten met de opleiding account manager. Je bepaalt zelf je studieritme. Wanneer je klaar bent met je studie kan je bijna elke werkdag na afspraak examen komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je maakt een afspraak met het secretariaat via telefoonnummer 03/292.33.30.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie zijn of haar kennis wil opfrissen is dit de ideale opleiding. De cursus account manager is heel praktijkgericht en helder geschreven door ervaren docenten die het beroep zelf uitoefenen als zelfstandig ondernemer of zaakvoerder. Je bent dus zeker dat je op de hoogte bent van de meest recente materie.

Je einddoel is een erkend diploma

Na je opleiding leg je examen af. Dit kan je komen afleggen in Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen krijg je nadien het erkende diploma account manager via de post naar huis gestuurd. Het diploma voldoet aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgt er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Laagste lesgeld

De kostprijs van deze opleiding account manager bedraagt slechts TACCMAN-prijs euro. Inbegrepen in het cursusgeld zitten de handboeken en de professionele begeleiding van een docent gedurende 1 jaar. Je kan, als je dat wil, uiteraard sneller je examen afleggen of omgekeerd je studieduur verlengen.

Zo schrijf je je in:

Je kan je inschrijven voor de cursus account manager door het elektronische inschrijvingsformulier in te vullen. Wanneer de school je betaling heeft verwerkt wordt het pakket onmiddellijk verzonden via BPost of een andere koerierdienst.

Inschrijven Proefhoofdstuk FAQ

TACCMAN-actiebutton2

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sam S. (Hoogstraten)

De flexibiliteit van een thuisstudie was net wat ik zocht. Zo kan ik een avondstudie toch nog combineren met mij job en mijn gezinsleven. Volgende week leg ik mijn examen af. Ik heb er alle vertrouwen in.

Nathalie R. (Westerlo)

Ik heb heel veel hulp gehad van mij persoonlijke begeleider. De vragen die ik per e-mail verstuurde werden altijd binnen de twee dagen beantwoord. Op die manier kon ik aan een stevig tempo blijven studeren.

Femke D.P. (Gent)

Wat een ondtdekking, ik kan op eigen tempo studeren zonder dat ik er mijn zetel voor uit hoef te komen. De inhoud pas ik nu al dagelijks toe in mijn functie van vertegenwoordiger.

Bram J. (Groningen, Nederland)

Na ik de cursus verkooptechnieken gevolgd heb, verkoop ik veel meer. Dat is enerzijds leuker omdat je vaak met een positief gevoel naar huis rijdt. Anderzijds omdat het financiëel ook interessanter is om veel te verkopen.

Lees ook onze media, foto en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via het Centrum Voor Afstandsonderwijs

prijzen inclusief BTW

TACCMAN-actiebutton3

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!