Test 3

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 396 euro
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

(liever in thuisstudie?)

cursus account manager accountmanager, accountmanagement, verkoper, sales manager, vertegenwoordiger, verkooptechnieken, verkoop, sales, commerciële vaardigheden, acquisitie, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding verkooptechnieken

cursus account manager opleiding account manager verkoop

Word account manager in 8 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als account manager in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding verkooptechnieken van de Mediaschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van account manager snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding verkooptechnieken aan de Mediaschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als account manager. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als account manager. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding verkooptechnieken!

Professionele opleiding account manager

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als account manager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van account manager aan.

Voor wie is deze opleiding account manager bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding verkooptechnieken is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma account manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren. Je kan ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding verkooptechnieken wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Accountmanagement 04/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 05/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 07/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 16/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 17/04/2018 Turnhout 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques verkooptechnieken

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige account manager die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot account manager kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van management. Deze cursus account manager is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma account manager

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Mediaschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

20% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 357 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding account manager?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding account manager?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus account manager?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Chantal K. (Houthalen)

De groepsles account management was precies wat ik nodig had. Een opleiding waar je echt nuttige en bruikbare tips leert die je nodig hebt om een succesvolle vertegenwoordiger te zijn.

Tom D.L. (Nijlen)

De docent van onze groep was een heel goede leerkracht. Hij legt alles op een begrijpbare manier uit. Met de kennis die ik heb opgedaan, vind ik zeker snel werk in sales.

Steve T. (Maldegem)

We hebben de les gevolgd in een kleine groep. Zo was er voldoende tijd om realistische oefeningen en rollenspelen te doen. Daardoor is het interessante opleiding waar ik veel van heb bijgeleerd.

Mieke D.V. (Gent)

Na het volgen van deze opleiding verkooptechnieken had ik snel werk gevonden. Dat ik zelf een extra opleiding was gaan volgen uit eigen initiatief was een grote troef voor mijn werkgever.

Lees ook onze foto, film en ICT-blog

CVA Zoekt Nieuwe Docenten Media

Word jij docent bij de Mediaschool?

Ben jij een specialist op het vlak van media, fotografie of IT? Heb je al jouw sporen verdiend binnen jouw …

Thuisstudie Groepslessesen Wijziging Opleidingscheques

Wijziging rond opleidingscheques

Dit is een belangrijk bericht voor iedereen die al opleidingscheques heeft aangevraagd, of van plan is om dit binnenkort te …

Opendeurdag Mediaschool

Opendeurdagen Mediaschool

de Net perspiciatis als andere scholen, start de Mediaschool in september met een nieuw schooljaar. Daarom organiseert de school enkele …

Page 1 of 212»

Andere studierichtingen via de Ondernemersschool

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!