Nieuws

Nieuwe Thuiscursus Lightroom Beschikbaar

Thuisstudie Lightroom beschikbaar

0

De Mediaschool heeft fantastisch nieuws voor alle fotografen en fotoliefhebbers. Met de start van het nieuwe schooljaar stellen we met veel enthousiasme onze allernieuwste thuisstudie voor: Lightroom.

Lightroom is een fotobewerkingsprogramma van Adobe. Deze producent is vooral bekend van softwarepakketten als Photoshop, Indesign, Flash, Illustrator, enz. Omdat we er op staan om ons opleidingsaanbod constant up to date te houden, voegen we nu ook de thuisstudie Lightroom toe aan het assortiment ICT & softwareopleidingen.

Het programma bundelt twee interessante diensten voor fotografie. Enerzijds is Lightroom een handige database voor foto’s. Door het categoriseren en taggen van foto’s, vind je gemakkelijk al je foto’s terug. Hierdoor kan je ook heel eenvoudig foto’s met hetzelfde thema bij elkaar opslaan en snel terug opzoeken.

Een tweede belangrijke functie is het bewerken van je eigen foto’s. Lightroom bevat ook de functionaliteiten van Photoshop. Daardoor kan je zelf je foto’s bewerken voordat je ze gaat opslaan of gebruiken.

Lightroom is bedoeld voor zowel professionele fotografen als de hobbyfotografen. Iedereen kan er op zijn of haar niveau mee aan de slag. Meer informatie over de thuiscursus Lightroom vind je op de cursuspagina.

Leave a Reply

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!