Cameraman Video Camera Mediaschool

Unieke stageplaatsen voor fotografie & film

Volg je momenteel een opleiding Cameratechnieken of Fotografie? Wil je al je kennis gebruiken en meewerken aan een concreet project? Dan is dit je kans!

In samenwerking met Eerstelijnscentrum VZW bieden we een aantal mooie stageplaatsen aan. Deze organisatie organiseert op 20 januari in Hasselt een symposium over (onvervulde) kinderwensen. Dit relevante maatschappelijke thema willen ze uit de taboesfeer halen. Hiervoor willen zes koppels hun verhaal doen. Bedoeling is dat hier een professionele reportage van wordt gemaakt. Ook willen we samen met de organisatie een algemeen introductiefilmpje maken dat het project voorstelt.

Dit project zal in 2014 veel media-aandacht krijgen. Dit is dus een uitgelezen kans om al je ervaring te tonen. Grijp deze unieke kans en laat je professionaliteit zien aan de rest van het land.

Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen vrij zijn, moet je snel reageren. Als je slaagt voor de selectieprocedure, kan je meewerken aan dit uitdagende project. Wie zich kandidaat wil stellen, kan dit doen tot en met zondag 8 december op: info@mediaschool.be. Ben je al afgestudeerd maar wil je ook meewerken aan dit project? Ook jouw kandidatuur zal met de nodige zorg behandeld worden.

Deelnemen aan deze unieke stage?

Stuur je opleiding en motivatie door naar info@mediaschool.be met als onderwerp “Stageplaats Kinderwens”.

Iedereen zal persoonlijk gecontacteerd worden.