Nieuws

Mediaschool Kmo Portefeuille

Voordeel voor zelfstandigen: de KMO-portfeuille

0

De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee kleine en middelgrote ondernemingen met een actief ホームページリニューアル ondernemingsnummer opleidingen kunnen betalen. Deze maatregel is enkel geldig cheap mlb jerseys voor de groepslessen.

De Mediaschool is erkend opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest. Daarom krijgen gevestigde ondernemingen en zelfstandigen in Vlaanderen een subsidie van 50% (met een maximumbedrag van 15000 cheap jerseys euro) wanneer zij een opleiding volgen aan onze school. Daarnaast kan jouw onderneming de kosten van de opleiding nog in de boekhouding inbrengen.

Je kan de KMO-portefeuille aanvragen via de Vlaamse Infolijn, via Curve het gratis telefoonnummer 1700 of per e-mail via kmoportefeuille@vlaanderen.be.

Opgelet! in Het cheap nba jerseys kan tot twee maanden duren wholesale mlb jerseys voordat een betaling via KMO-portefeuille effectief aan de school wordt overgemaakt. Omdat jouw inschrijving pas definitief is vanaf het ogenblik dat wij jouw inschrijvingsgeld hebben ontvangen, raden we je aan het inschrijvingsgeld in afwachting van de cheap jerseys betaling via KMO Для aan ons over te maken. Wij bezorgen jou het cursusmateriaal dan al zo snel mogelijk. Wanneer de school de subsidie dan later heeft ontvangen, storten we het inschrijvingsgeld onmiddellijk op jouw rekening terug. Zo kan je snel aan jouw studie beginnen én geniet je van deze mooie tegemoetkoming van de overheid.

Leave a Reply

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!