Examengarantie

Studeren aan de Mediaschool wordt beloond! Als je slaagt voor je examen , krijg je een erkend diploma waarmee je jouw beroepskennis kan aantonen. Hier kan je mee gaan solliciteren of als zelfstandige beginnen als je ook over een diploma bedrijfsbeheer beschikt.


Groepslessen

Het grote voordeel van de groepslessen is dat je actief ervaring kan opdoen tijdens je mediaopleiding. Onder begeleiding van een professionele docent zal je, samen met je medecursisten, alle kneepjes van het vak leren.

Wanneer je kiest voor de groepslessen, leg je een examen af in de campus waar je de lessen volgt. Dit zal doorgaan tijdens de laatste les van de cursus. Afhankelijk van de opleiding zal er een theoretisch, praktisch of gemengd examen worden afgenomen.

Uiteraard voldoen ook deze opleidingen aan alle eisen die door de overheid worden gesteld. Dankzij de nationale en internationale contacten met het bedrijfsleven, de overheid en de verschillende exameninstanties zijn we in staat om onze opleidingen perfect te laten aansluiten op de examens én de praktijk.


Thuisstudie

Je krijgt van onze professionele docenten gedurende 1 jaar begeleiding. Je docent zal je perfect voorbereiden op het examen.

Vanzelfsprekend voldoen onze opleidingen aan alle eisen die door de overheid worden gesteld. Dankzij deze nationale en internationale contacten met het bedrijfsleven, de overheid en de verschillende exameninstanties zijn we in staat om onze opleidingen perfect te laten aansluiten op de examens én de praktijk.

Bovendien kun je examen doen waar en wanneer je wilt. Je kan bijna elke werkdag examen afleggen op onze examenlocaties te Antwerpen, Gent of Hasselt. Zo heb je geen examenstress en moet je nooit lang wachten op een examendatum. Je kan met andere woorden meteen examen afleggen als jij er klaar voor bent. Je legt het examen digitaal of schriftelijk af, afhankelijk van de opleiding. Onze docenten verbeteren onmiddellijk het examen waardoor de uitslag snel bekend is. Wanneer je geslaagd bent, krijg je je erkende diploma of getuigschrift toegestuurd.

Ook wanneer je een opleiding Secundair Onderwijs volgt als voorbereiding op de Examencommissie Secundair Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap kan je meerdere keren per jaar examen afleggen.

Schrijf je nu in Volg een gratis proefles Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!