Laagste inschrijvingsgeld

Voordelig en flexibel studeren

Bij de Mediaschool ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een opleiding die zich aan jóu aanpast. Zo is je opleiding prima te combineren met je huidige job en je familiale situatie. Je kan dus zelf kiezen of ’s avonds of in het weekend opeleiding volgt en toch blijven werken. Wanneer je de thuisstudie volgt, is je opleiding nog flexibeler.

Hoogste kwaliteit en zéér lage prijzen

Wie studeert aan de Mediaschool, doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel wat opleidingen aan zeer scherpe prijzen aanbieden. Wanneer je onze opleidingen vergelijkt met andere opleidingsverstrekkers zal je zien dat onze school er in slaagt om betere kwaliteit te bieden tegen een veel lagere prijs. Dit heeft voornamelijk te maken met de efficiëntie van onze organisatie en de goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Het team van zeer gemotiveerde docenten en het steeds groeiende aanbod aan nieuwe opleidingen zijn sterke troeven van onze school. Het is daarnaast vooral de mond-aan-mond-reclame die er voor zorgt dat elk jaar opnieuw ons leerlingenaantal stijgt. Zo kunnen we jullie jaar na jaar onze cursussen nog voordeliger aanbieden.

KMO-portefeuille

Ondernemers die gevestigd zijn in Vlaanderen of Brussel kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Deze uitstekende en eenvoudige subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid zorgt er voor dat ook zelfstandigen kunnen genieten van een permanente bijscholing. Hierdoor doen ze op voordelige wijze de broodnodige kennis op om competitief te blijven.

voordelig studeren aan mediaschool groepslessen avondonderwijs thuisstudie afstandsonderwijs

groepslessen mediaopleiding cursus afstandsonderwijs fotografie videotraining communicatietechnieken journalistiek mediaschool

Cursus top tien

Cursussen per thema